Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkerülhetetletlen, hogy a párod kibeszéljen élőben vagy online?
Pár kérdést elolvastam redditen askmen-ben, és feldobja folyamat, és nem tudok ellenállni. Lehoz az életről, de el is gondolkodtat, hogy minden ember (gondolom, mindkét nemet érinti) kibeszéli a párját? Engem baromira zavarna, ha a párom ismerősökkel vagy idegenekkel azt beszélné, milyen vagyok akár a hétköznapokban, akár szex közben.
Vagy ez a kapcsolat velejárója? Én arra gondolnék, a párom a legjobb barátom, és pont vele "beszélek ki" másokat. Lehet, naiv vagyok.
"Hiába figyelek meg valakit, ha hazudik nekem."
Ha hazudik neked egyszer-kétszer kivágod és kész. Keressel tovább.
11, de ha nem tudom, hogy hazudik? Ezt csak akkor tudom, ha kiderül. Ha nem derül ki, mert nagyon jó manipulátor, rafinált, akkor soha nem tudom meg.
Csak akkor tudod, hogy valaki hazudik neked, ha tudod, mi az igazság. Ezt pedig honnan tudnád?
De ha megkérdezem, hogy 'szívem, kibeszélsz a barátaidnak/online?', és ő azt mondja, nem... hogy derül ki, ha mégis? Nem akarok nyomozgatni utána.
Szerintem hagyom az egészet, nem éri meg a stressz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!