Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkerülhetetletlen, hogy a párod kibeszéljen élőben vagy online?
Pár kérdést elolvastam redditen askmen-ben, és feldobja folyamat, és nem tudok ellenállni. Lehoz az életről, de el is gondolkodtat, hogy minden ember (gondolom, mindkét nemet érinti) kibeszéli a párját? Engem baromira zavarna, ha a párom ismerősökkel vagy idegenekkel azt beszélné, milyen vagyok akár a hétköznapokban, akár szex közben.
Vagy ez a kapcsolat velejárója? Én arra gondolnék, a párom a legjobb barátom, és pont vele "beszélek ki" másokat. Lehet, naiv vagyok.
Az emberek nem egyformák. Ideje lenni felnőtt létedre ezt konstatálni.
emberfüggő, hogy kisebb-nagyobb részben mennyi mindenben kér tanácsot mástól, ha problémái vannak, vagy mennyire szereti elmesélni a jó dolgokat, vagy mennyire szeret dicsekedni... Azért nem mind a 8 milliárd ember él redditen azt azért remélem tudod.
Tudod, van egy olyan adottság, amit úgy neveznek, hogy diszkréció, amit nagyon sokak nem ismernek.
Van egy másik fogalom, amit úgy hívnak, hogy határ, amit szintén nem tudnak sokan hova tenni.
Egy kulturált ember képes a diszkrécióra és pontosan tudja, mi az a határ, amit még elmondhat a mindennapi életéről (érintve a másik felet) és mik azok, amik már nem fér bele.
Ezt kellene előbb felmérni, ahogy a bölcs is mondotta: "Előbb tesztelünk, utána bízunk!"
"minden ember (gondolom, mindkét nemet érinti) kibeszéli a párját?"
Nem.
Vannak, akik tudják, mi az összetartozás, az összetartás, a diszkréció, a magánügy stb, és nem terjesztik az intim, csak rátok, kettőtökre tartozó dolgokat.
Tehát ha valaki tényleg a párod, az tiszteletben tartja a csak rátok tartozó, közös, intim dolgaitokat.
Volt ~2 ilyen párom, aki mindent elmondott a barátnőinek, utáltam ezt a jelenséget, hogy magánéletet kibeszélt.
Férfiaknál szerintem jóval ritkább az ilyen amúgy, legalábbis ismeretségi körömben sosem volt téma, hiába vannak 20+ éve tartó barátságaim.
Milyen módszerekkel?
Megfelelő EQ-val elsősorban!
Akármennyire is visz előre a hév, semmiképp nem léphetsz előre, amíg nem tudod a megfelelő infokat!
8: szerencsére engem nem visz előre a hév, de nekem ez az EQ elég homályos. Mindenki azt mondja, szűrni kell, de senki nem mondja, konkrétan hogyan, milyen módszerekkel.
Hiába figyelek meg valakit, ha hazudik nekem. Ha az a célja, hogy megtévesszen, ő is figyelni fog rám és magára is.
Ehhez kell emberismeret, tapasztalat!
Ha homályos, olvass utána, mert az élet számos területén szerepet játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!