Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túl sokáig mentem el? Nem is kellett volna
belekezdenem ?
Figyelt kérdés
Egy pár hete rámírt egy nagyon jó règi barátom, nagyon sok jó emlèket elevenített fel bennem és annyi minden van, amit el tudunk igy most felnöttkènt mesèlni egymásnak, hogy hogyan alakult az èletünk az èvek során. Viszont ma azon kaptam magam, hogy mi már napok óta órákig telefonálgatunk meg irogatunk egymásnak, húzzuk egymást… viccelödünk.. küldözgetünk egymásrol kèpeket.. egyszer mondtam neki egy perverz viccet csak úgy ès erre rávágta nevetve, hogy ez átlèp egyfajta zónát, ami nagyon tetszik neki, de lehet inkább nem kellene. Lehet hogy abba kellene hagynunk? Igy fèrfi szemmel ez most minek tünhet szerintetek? Talán kicsit meggondolatlanul cselekedhettem. Amit tudnotok kell, hogy 20ève vagyok már házas ès majdhogynem felnöttre neveltem a kèt gyerekünket. Fèrjemmel megszokásból maradtunk együtt ès ez az idö alatt a házasságunk során egyszer sem fordult meg a fejemben bárkivel is irogatni, csak ö meg más mert már règen is nagyon jól ismertük egymást még sulin keresztül, ezèrt is mentem bele az irogatásba, viszont egyre szemèlyesebbè válnak a levelezèsek. Valamièrt tùl „öregnek“ èrzem már magam bármibe is belekezdeni, de ha vele irok megint tinilánynak èrzem magam. Felèbresztett bennem valamit, amire azt hittem, hogy az már règ elveszett bennem..
Béna kifogás ez a felébresztett benned dolog. Menni akarsz mert unod az otthoni banánt. Nem fogalalkoznak veled otthon. Az a bajod.
szept. 20. 23:10
2/11 A kérdező kommentje:
De amugy tènyleg így van, már règ èreztem így,.. viszont a másik felènek teljes mèrtèkben igazat adok. Megszokás ès kèsz
szept. 20. 23:17
3/11 anonim válasza:
"egyszer mondtam neki egy perverz viccet csak úgy ès erre rávágta nevetve, hogy ez átlèp egyfajta zónát, ami nagyon tetszik neki, de lehet inkább nem kellene."
Hát ebből az lesz valószínűleg, hogy egyszer/párszor elvisz az ő f@szkörhintájára és aztán ledob róla te meg sírhatsz utána, hogy miért tette azt veled. Na hát azért mert nincs tartásod és az olyan "nők" csak szexre alkalmasak a férfiak számára. Férjnél vagy, felnevelted a gyerekeid. Miért nem válsz el és úgy ismerkedsz mint egy normális ember?
szept. 20. 23:20
4/11 anonim válasza:
Aztán mikor kidobnak meg kuncsirognál hozzá vissza.
Aztan igy élnétek tovább.
szept. 20. 23:23
5/11 A kérdező kommentje:
A válás már benne van, többször is beszèltünk róla a fèrjemmel hogy mostmár elég is lesz, ami volt elmult, de most ismerkedni… háát… mondom csak spontán beszèlgetünk.. meg elöször nem is ismerkedésnek volt szánva..de nem akarom hogy csak kihasználjanak
szept. 20. 23:25
6/11 anonim válasza:
Majd elintéz téged, kiderül és a férjed is magadra hagyj. Két szék közül a padlón kötsz ki.
szept. 20. 23:25
7/11 A kérdező kommentje:
A férjemet már jól ismerem ès a világèrt se jönnèk vele újra össze.. a másik iránt meg nincs sok èrzelem, inkább csak fellángolás ès emlèkeztetett arra, hogy milyen nöiesnek èreztem magam annó. Ha tùl vagyok ezen a váláson szerintem èn már ùjabb párkapcsolatba lehet bele se kezdenèk
szept. 20. 23:34
8/11 anonim válasza:
Most min rágódsz? Te egy itteni mumus vagy igaz?
Válj el ha nincs èrzelem. Kezdj ki a csávóval is aki beindít! Bánja kánya, hogy mit teszel magaddal. Nő vagy. Képes vagy eldönteni, hogy hogyan kell elkezd a magányos éveid. Jobb egyedül mint egy pali mellett aki semmiben nincs a hasznodra
szept. 21. 05:33
9/11 anonim válasza:
Használd ki azt a pozitív energiát, amit ezek a beszélgetések adnak. De ügyelj rá, hogy egy határt ne lépj át.
Viszont tudatosítsd magadban, hogy ha a férjed tudomást szerez erről, akkor esélyes, hogy ez adja meg az utolsó lökést a váláshoz.
Amúgy meg ahol felmerült a válás, ott lesz is. Ennek a házasságnak vége, ezért is vagy nyitott másra. Fejben még nem, de a lelkében már szingli vagy egy ideje.
A másik pasi gondolom nős, gyerekekkel. Neki is csak annyit jelent ez a beszélgetés, hogy kicsit megfűszerezi a szürke hétköznapokat. De ennél többet akkor se akar, ha elkezdi pedzegetni, hogy találkozzatok.
Ha van elég önuralmad, és a családi életedbe vissza tudod forgatni ezt az energiát, amit kapsz, akkor lehet ez a beszélgetés hasznos számodra.
szept. 21. 07:15
10/11 anonim válasza:
Van abban valami amit 9# ír. Ezekkel azonban vigyázni kell mert folyamatos vágyakozásra késztethet. Másra vágy majd mindig. Elégedetlenné tesz abban amiben vagy és csakis a házastársad hibáit veszed észre miután egy kicsi inger ér tőle is. Rájössz, hogy mi az amin soha nem sikerül változtatni benne és átformálódsz. Merészebb leszel egy kis idő elteltével és már nem csak írni mersz másnak hanem érezni fogod, hogy többre is képes vagy mert kevés a férjed.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!