Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Acsarkodási okból tartott kapcsolat, járt még így valaki, mi lehet az oka?
A pasim szeret folyton zsörtölődni, ha téved nem látja be es rámfogja oktalanul hogy nem is szeretem, bármit teszek (elfogadtam hogy összeköltözzünk) nem értékeli. Mindenre van magyarázata, hogy csak azért tetted hogy, csak azert mondtad hogy szeretsz mert stb.
Rövid idő alatt már facebookon akarta hirdetni hogy egy pár vagyunk. 1 hét után kb.
Tehát folyton duzzog meg panaszkodik a kapcsolatunkról, érdekes módon azok a szexkapcsolatai ahol a nők csak titkos szeretőnek tartották es nem akarták felvállalni, sem az utcán vele mutatkozni, kihasználták ezermesternek a ház körül ingyen, azokról egy rossz szava nincs, azok szentek.
Azokról egy rossz szót nem lehet mondani. Pedig azt mondta hogy lenézi a csalfa nőket, de kavart házas nőkkel stb gond nélkül….
Mintha engem azért tartana hogy legyen kivel vitáznia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!