Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan verjem ki az exem a fejemből?
2 hónapja szakítottunk. Normálisan megbeszéltünk mindent, de azóta nem beszéltünk. Azóta minden egyes nap ránézek a közösségi média profiljaira. Nem akaron tiltani, de valami megoldás kell erre.
Voltam pszichológusnál, de nem segített.
Kétszer láttuk egymást azóta, mind a kétszer gyorsan elment onnan, ahol én vagyok. 1 hónapja letiltotta, hogy megnézhessem a történeteit, de a második “találka” után feloldotta ezt, ez is nehezíti a dolgokat.
Nem tudom, hogy te nő vagy férfi vagy-e, de akár megismerkedhetnél valakivel, de jelzem, nem össze kell jönni valakivel, vagy lefeküdni, csak ismerkedni.
Mennyi idősek vagytok és mennyi idős és milyen intenzív volt a kapcsolat?
Nem tartott sokaig. 22 vagyok, de ilyen erzekenyebb tipus. Az elejen intenzivebb volt, de ahogy telt az ido egyre jobban kezdett laposodni az egesz.
Felmentem tegnap egy tarskeresore, se egybol toroltem magam, mert nincs bennem eleg ero ahhoz, hogy egy uj embert ismerjek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!