Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan verjem ki a fejemből? Így nehéz ismerkedni, hogyan ne gondoljak rá egy új jelöltnél?
Adj magadnak egy kis időt, és próbáld meg kerülni a srácot. Az is érdekes lehet, ha mögénézel a dolognak, hogy nem e valami félelem miatt maradsz e benne ebben a viszonzatlan helyzetben (pl. Félelem a magánytól, csalódástol stb.)
Én is hasonló helyzetben vagyok, én egy idő után elkezdtem ismerkedni. Párkapcsolatom is volt, akkor enyhült, meg majdnem el is múlt, de amikor szétmentünk felerősödött. Amikor meg egy elég bizonytalan kapcsolat kezdődött, akkor meg totális érzelmi hullámvasút indult meg.
Próbálj meg ne álmodozni róla, ha mindenképpen ábrándoznál, helyettesítsd be egy kitalált személlyel. Próbáld meg a negatív tulajdonságait sorra venni, mi nem tetszik rajta stb.
Ha megismersz valakit aki szintén tetszik, és viszonozza is, akkor el fog múlni. Nekem csak olyankor múlik el ez a vonzalom. Én félek a csalódástól és nem merek teljesen beleereszkedni egy kapcsolatba, szerintem ez tartja fent nálam a dolgot, de dolgozom rajta. Neked is ezt ajánlom.
Ugyanebben a helyzetben vagyok, nem sikerült még elfelejtenem. Most azt próbálom ki , hogy a negatív tulajdonságait próbálom előtérbe helyezni,
és eleve arra gondolok, hogy úgy se sülne ki az egészből semmi jó, mert eleve az egész lehetetlen.
Ha lehet akkor kerüld is el őt, én is ezen leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!