Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Terhes a feleségem, kezdek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes a feleségem, kezdek nagyon elhidegülni tőle, menthető még a kapcsolat? (27f)

Figyelt kérdés

Feleségemmel lassan 9. hétben járunk, eddig minden olyan tökéletes volt, de mióta kikedült hogy terhes, teljesen feje tetejére állt minden. Konkrétan bármit csinálok, minden baj, pl.: elalvásnál hozzábújok, egyből felháborodottan rámszól hogy csak a fájdalmat okozom, huzzak el onnan, puszit se engedi stb.

Próbálok türelmes lenni de eljutottam egy olyan szintre hogy majdnem gyűlölettel tekintek rá és abszolút nem kívánom a társaságát, magyarul teljesen elhidegültem, szívesebben élnék egyedül szivem szerint, de még ígyis igyekszem mindenben a kedvében járni, pedig a torkomat szorongatja az ideg. Olvastam több cikket is erről, sokan írták hogy ezt nevezik terhességi elhidegülésnek.

Lehet még remény megmenteni ezt az egész kapcsolatot, vagy addig lépjek míg tönkre nem megyek lelkilek?

Legyetek szívesek ebből nem viccet csinálni és leginkább férfi társaim válaszára lennék kíváncsi akik hasonló tapasztalatokat szereztek ezügyben.

#gyerek #házasság #elhidegülés #Terhességi elhidegülés
dec. 16. 15:27
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
59%

Biztosan akarta ő azt a kisbabát, vagy szeret téged? Mert jól van hormonok miatt rá törhet sírás, felnagyíthat dolgokat, de ha át akarod ölelni és azt mondja, hogy takarodj, fájdalmat okozol neki direkt az már qrvára sok.

Én biztosan nem hagynám neki és főleg a magzat miatt mert neki árt a legjobban a feszültség.

Vagy elmentekk orvoshoz és tudassátok, hogy nagyon túlzásokba esik és kap vitaminokat, vagy terápiára járhat mert abnormális a viselkedése. Most kell leállítani és nem várni a csodára hátha változik a helyzet mert sehogyse elfogadható az állapot. Ha meglesz a baba akkor ő rá is visíkolni fog, vagy mi? Ne hagyjad, hogy beléd törölje a mocskos száját.

dec. 16. 16:25
 12/26 anonim ***** válasza:
61%

Ha annyira tökéletes volt idáig a kapcsolatotok, ne mondd már, hogy pár hét alatt annyira tönkre tud menni, hogy már menekülnél onnan. Bocs, de ilyenkor hol vannak azok a dolgok, ami miatt szereted? Az emlékek? A tervezett közös jövő képe? Mások évekig vergődnek már romlott kapcsolatban, mire ki tudnak lépni, mert ragaszkodnak a másikhoz a problémák ellenére. Te meg már pár hét után lelépnél?

Beszéltetek már egyáltalán erről? Benne most nagy változások mennek végbe, amibe te belegondolni sem tudsz. Valószínűleg fogalma sincs arról, hogy elviselhetetlenül viselkedik. Mi lenne, ha leulnetek beszélni és elmondanád, hogy téged ez bánt? Hátha csak ennyi kéne, hogy kicsit jobban odafigyeljen. Nem a szőnyeg alá kéne söpörni és magadban duzzogni, míg nem aztán robban a bomba.

dec. 16. 17:01
 13/26 anonim ***** válasza:
41%

Lehet, hogy csak a hormonok játéka, adj neki időt, légy vele türelmes. Elhiszem, hogy baeomi rosszul esik neked ez a viselkedés, de valószínűleg nem tehet róla és ez nem is neked szól, csak "te vagy kéznél".

Rám egy sima.menstruációkor.is rám szokott jönni hasonló hülye viselkedés, mikor egyenesen tehernek érzem a párom közeledését. Egyszerűen olyankor megmagyarázhatatlanul idegesít sokszor még a jelenléte is. Gondolj bele, ha egy sima menzesz ki tud váltani ilyesmit, akkor egy terhesség mennyire...

A legjobb, amit szerintem tehetsz, hogy most kicsit "háttérbe vonulsz", hagysz neki teret, nem nyomulsz, mert azzal csak az ellenkezőjét fogod elérni. Nyilván, ha ez hosszabb távon fennál, akkor kell valami más megoldást találni, de egyelőre próbáld meg, hogy békén hagyod. Űzd a hobbid, találkozz barátokkal, csinálj magadnak programot. Lehet, hogy így magától is megoldódik a dolog, ha elmúlik a kezdeti "hormonlöket".

dec. 16. 17:11
 14/26 anonim ***** válasza:
48%
Két olyan ismerősöm, barátom van akik a gyerek születése óta Szente nem is szexelnek, pedig azóta eltelt 6-8év.
dec. 16. 17:40
 15/26 anonim ***** válasza:
47%
#14-es tedd hozzá hogy egymással nem... 🤷
dec. 16. 17:45
 16/26 anonim ***** válasza:
74%
Azt nem tudhatom, lehet mással igen.
dec. 16. 18:09
 17/26 anonim ***** válasza:
74%

Próbálj beszélni vele arról, hogy ez hogy érint téged, milyen érzéseid vannak. És mik vannak neki?

Sajnos nagyon sok esetben látom, hogy amint megfogan a baba apuka elveszik a süllyesztőben, minden anyuka meg a baba és az ő igényeik körül forog. Igen, nagyon durva hormonálisan egy tehesség, igen nagyon durva mentálisan is az egész, meg ha várt baba is volt akkor is. De kommunikálni kell egymással.

dec. 16. 18:12
 18/26 anonim ***** válasza:
25%

Ki kell találnod, alakítanod azt a stílust, jelzést, amivel tudtára adod, hogy túlzás amit csinál de még pont nem okoz veszekedést... Ez a kb. "hahó én vagyok, nyugodjál meg, nem látsz tisztán mert tombolnak a hormonjaid" :)

Ennél nagyobb kérdés lesz, hogy terhesség előtt magtanítottad-e neki, hogy neked kell a szex... :D

dec. 16. 18:24
 19/26 anonim ***** válasza:
54%
Beszélj vele akkor, amikor kipihent, nincs dolga, mert mindenben besegítettél stb. Van ilyen pár óra? Kérdezd meg, hogy mire van szüksége, mitől érezné jobban magát. Vagy tudod ezeket? Kommunikáció! Amúgy meg amikor megcsinálsz egy gyereket készüljön már fel rá az ember, hogy a női szervezet változni fog, irdatlan horomonlöket jön, kíváncsi vagyok, más hogy bírná... Az a dolgod, hogy segítsd, ő fogja kihordani a gyereked.. Ha nyugodtan akar aludni, akkor hagyd. Írd majd le, hogy mit mondott...
dec. 16. 21:41
 20/26 anonim ***** válasza:
48%
Az elso trimeszter eleg sz.r, a 9. het az meg javaban az. Rosszullet, hanyinger, stb. En folyamatosan aludni akartam, pedig nem szoktam napkozben, 8 orakor pedig mar aludtam:) az elsoben fejlodik ki a mehlepeny, ami kvazi egy uj szerv. A masodik trimeszter mar jobb, konnyebben elviselheto a terhesseg is. Legyel turelemmel.
dec. 16. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!