Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Terhes a feleségem, kezdek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes a feleségem, kezdek nagyon elhidegülni tőle, menthető még a kapcsolat? (27f)

Figyelt kérdés

Feleségemmel lassan 9. hétben járunk, eddig minden olyan tökéletes volt, de mióta kikedült hogy terhes, teljesen feje tetejére állt minden. Konkrétan bármit csinálok, minden baj, pl.: elalvásnál hozzábújok, egyből felháborodottan rámszól hogy csak a fájdalmat okozom, huzzak el onnan, puszit se engedi stb.

Próbálok türelmes lenni de eljutottam egy olyan szintre hogy majdnem gyűlölettel tekintek rá és abszolút nem kívánom a társaságát, magyarul teljesen elhidegültem, szívesebben élnék egyedül szivem szerint, de még ígyis igyekszem mindenben a kedvében járni, pedig a torkomat szorongatja az ideg. Olvastam több cikket is erről, sokan írták hogy ezt nevezik terhességi elhidegülésnek.

Lehet még remény megmenteni ezt az egész kapcsolatot, vagy addig lépjek míg tönkre nem megyek lelkilek?

Legyetek szívesek ebből nem viccet csinálni és leginkább férfi társaim válaszára lennék kíváncsi akik hasonló tapasztalatokat szereztek ezügyben.

#gyerek #házasság #elhidegülés #Terhességi elhidegülés
ma 15:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%
Most kezded el kimagyarázni, miért fogod megcsalni, a gyereket meg otthagyni?
ma 15:33
 2/13 anonim ***** válasza:
26%

Hát ez elég rosszul hangzik. Simán lehet, hogy palira vett és csak gyereket akart egy olyan férfitól, aki utána eltartja.

Minél előbb próbálj meg beszélni vele nyugodtan. Ha ő ideges lesz, akkor hagyd lenyugodni, majd hozd fel a témát újra. Hátha akkor meghallja, hogy mit akarsz mondani.

Azért készülj a legrosszabbra, mert ez nem normális szerintem.

ma 15:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Hormonok okozzák valószínűleg, van akinél jobban előjön, valakinek kevésbé, mint pl a terhességi rosszullét. Adj neki időt, ha van rá mód menj át addig másik szobába. Picit engedd el én azt mondom és bízd az időre.
 4/13 anonim ***** válasza:
83%

Nem véletlen romlik meg a kapcsolatok nagy része már a terhesség alatt, vagy a szülés után 1-2 éven belül.

Ha ennyire borzasztó a helyzet és már nem tudtátok megbeszélni és megoldani közösen ezt akkor ne erőltesd. De akkor minek kellett gyerek ha ennyire fos és gyenge volt ez a kapcsolat....?

5/13 A kérdező kommentje:

4. Kérdezőnek:

Ahogy írtam is, eddig minden tökéletes volt, mondhatni álompár voltunk, imádtunk egymással lenni

1. Kérdezőnek:

Soha nem tennék olyat amit én sem tudnék elviselni.

ma 15:39
 6/13 anonim ***** válasza:
88%

Apukákat is fel kéne késziteni a babavárásra.

Ne hagyd cserben a saját gyereked.

ma 15:42
 7/13 anonim ***** válasza:
Tervezett volt?
ma 15:51
 8/13 A kérdező kommentje:

Sosem hagynám cserben a gyermekem, ha együtt vagyunk, ha nem! Én teljesen egyedül nőttem fel, nevelő szülőkről, nevelő szülőkre ugráltam. Nem hagynám hogy a gyermekem is így járjon.

Igen, tervezett volt!

ma 16:00
 9/13 anonim ***** válasza:
71%

Beszélni, megbeszélni, kommunikálni, türelmesnek lenni.

Nem dobálózunk azért, mert jön az első gond. Tudod, jóban-rosszban!

ma 16:00
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
A hormonok okozhatnak ilyen idegbeteg állapotot viszont ha nem fogja magát egyszer se és egyre többször kiakad rád akkor szülés után ugyanúgy fogja csinálni mert rászokik és még több stressz fogja érni. Úgyhogy beszélgetni kéne vele és ha nem változtat pszichológus. Mindent ne kenjük rá a hormonokra.
ma 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!