Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ex csaj felmegy a volt pasijához a cuccaiért, szerinted?

Figyelt kérdés
A pasival beszélt telefonon, mondta neki hogy mit hoz el. Meg hogy ő majd összeszedi amije még ott van. A pasas közli vele hogy mikor menjen, mert ő nem akar vele találkozni, de lehet hogy az új barátnője otthon lesz. Erre amikor elmegy az ex az új csaj már várja, és a kezébe nyomja a cuccát, de úgy a felét se annak amit a csaj el akart hozni, az ex hiába akarta a többi dolgát elhozni az új csaj közölte vele, hogy többet oda ne menjen, és a pasiját se hívogassa, aztán kitolta az ex csajt az ajtón. Szerinted ez jogos volt? Te mit tennél/tettél volna az ex csaj helyében?

ma 14:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Válás nyilván nincs, de vagyonmegosztás természetesen van.

A rendőrség mondta, hogy nem foglalkoznak ezzel?

ma 14:48
 12/20 A kérdező kommentje:

10

Én ahogy észrevettem az új csaj csak azt adta az exnek amit ő vett. Tehát amit mondjuk a pasitól kapott azt nem. Még akkor sem ha elég intím dolog. Szóval gondolom a barátnő konkrétan tudta a pasijától hogy mi az amit az ex vett. De hogy az ex csaj nem lökte félre az új barátnőt azt nem szedte össze amit akar azt nem értem.

ma 14:52
 13/20 A kérdező kommentje:

11

Nem ér annyit az egész, amennyi a ilyen hercehurcával jár. Ügyvéd, utazás, bíróság, munkából való kiesés stb. Ezt nem akarja a csaj. Ráadásúl semmi alapja nincs jogilag hogy évekkel később ki kitől kapta, nem tudja bizonyítani.

ma 14:55
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a lakás a csávóé, szóval ha ő jóváhagyta, hogy bemenjek összeszedni a dolgaimat, akkor be is mennék, akárhogy is pattog az új kis szerzeménye. Közölném vele, hogy az exem megengedte, ha valami nem tetszik, hívja fel és beszélje meg vele.
ma 15:13
 15/20 A kérdező kommentje:
Hát ezért nem igazán értem, mert az ex csaj is így indúlt neki.
ma 15:15
 16/20 anonim ***** válasza:

rendőrség...abból is mire lesz valami...és mennyi bajjal jár...

Vagy eljuttatja hozzád az exed, vagy adja fel Foxposttal, vagy ha nem olyan fontos akkor hagy a fenébe.

Nem kell a vita a rendőrség hőbörgés, és még verekedés is lehet belőle.

ma 15:20
 17/20 anonim ***** válasza:
Az új csaj nem komplett, de a legnagyobb sara az expasinak van. Az új csajnak semmi köze az exnő cuccaihoz, és csak attól nem kellene rábízni az excsajjal való egyezkedést, mert a pasika egy hisztis gyerek, hogy "én nem akajok az exemmel tajájkozni". Legyen ott a férfi, és adja oda az exnek azokat a cuccokat, amik megilletik. Az új csajnak ehhez semmi köze.
ma 15:40
 18/20 A kérdező kommentje:

17

Ez igaz, de lehet hogy igazából az új csaj a hisztis, és ő nem akarja hogy a pasija az exével találkozzon, nem?

ma 15:42
 19/20 anonim ***** válasza:
18: lehet a csaj hisztis, de akkor is az pasijának a feladata az, hogy az exével lerendezze a dolgokat. Ez férfihiszti, hogy azt mondja, rendezzék le ők ketten az exszel.
ma 15:49
 20/20 anonim ***** válasza:
De te ki vagy a sztoriban??
ma 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!