Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ex csaj felmegy a volt pasijához a cuccaiért, szerinted?
Válás nyilván nincs, de vagyonmegosztás természetesen van.
A rendőrség mondta, hogy nem foglalkoznak ezzel?
10
Én ahogy észrevettem az új csaj csak azt adta az exnek amit ő vett. Tehát amit mondjuk a pasitól kapott azt nem. Még akkor sem ha elég intím dolog. Szóval gondolom a barátnő konkrétan tudta a pasijától hogy mi az amit az ex vett. De hogy az ex csaj nem lökte félre az új barátnőt azt nem szedte össze amit akar azt nem értem.
11
Nem ér annyit az egész, amennyi a ilyen hercehurcával jár. Ügyvéd, utazás, bíróság, munkából való kiesés stb. Ezt nem akarja a csaj. Ráadásúl semmi alapja nincs jogilag hogy évekkel később ki kitől kapta, nem tudja bizonyítani.
rendőrség...abból is mire lesz valami...és mennyi bajjal jár...
Vagy eljuttatja hozzád az exed, vagy adja fel Foxposttal, vagy ha nem olyan fontos akkor hagy a fenébe.
Nem kell a vita a rendőrség hőbörgés, és még verekedés is lehet belőle.
17
Ez igaz, de lehet hogy igazából az új csaj a hisztis, és ő nem akarja hogy a pasija az exével találkozzon, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!