Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Én reagálom túl vagy tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl vagy tényleg "ízléstelen" erről beszélni-e nekem?

Figyelt kérdés

Van egy friss kapcsolatom. Én 38 (f) , a párom 32(n). A szex nagyon jó, megvan a kémia, csak a párom nagyon nehezen tud elmenni. Van hogy 2 órán kerezstül csináljuk , megszakítással, pihenővel és akkor talán összejön, vagy akkor sem. Ő csak csiklóval tud elmenni, de nem akarja hogy segítsek neki, azt akarja hogy normálisan szexeljünk, érezzen magában. kértem hogy magának csinálja miközben szexelünk de nem "segít" be, ha pedig én kényeztetném akkor x idő után megunja és inkább kéri hogy folytassuk. Pedig nem vagyok ügyetlen, a korábbi kapcsolataimban simán ment minden. Ez kicsit frusztrált de nem toltam rá hogy emiatt feszültség legyen. AMi viszont zavaró volt, hogy a párom olykor elszólja magát és beavat olyan az exével kapcsolatos dolgokba, intim témákba amire nem vagyok kíváncsi, ezért több vitánk is volt, Kértem emiatt hogy soha többet ne emlegessen nekem ilyen dolgokat ami az exével kapcsolatos intimitást érinti. Ez múlt szombaton történt, akkor megfogadta hogy így lesz, odafigyel.

Ez sajnos nem sikerült. Tegnap megkérdeztem hogy az exe milyen volt külsőre, 7 éve, amikor megismerte, mi fogta meg benne. Kíváncsi voltam hogy nézett ki. Semmi több.

Végül 4 mondattal később ezt írta:

" Nem volt vonzó számomra sem külsőleg, de érzéki volt és nagyon durva odaadó szerető"

ez totál elvette a kedvem mindentől, azt éreztem hogy az exe jobb nálam. Nekem nem mondott ilyet korábban. Mással elismert hogy jó velem és hogy velem a legjobb eddig a kémia, de nem kaptam meg azt hogy odaadó szerető, emiatt rögtön azt éreztem legbelül hogy vele jobb volt, többet nyújtott számára. Azt mondja őt nem zavarja ha nem megy el mindig, attól még velem a legjobb. Igazából csak az zavar hogy mi a francért kell ilyeneket írnia róla, ha előtte 1 nappal kértem hogy ne avasson be az ilyen dolgokba. Nagyon szar érzést keltett bennem. Mindent megteszek azért hogy neki jó legyen, ő pedig bedob egy ilyet az exéről, mikor nem ez volt a kérdés eredetileg hanem az, hogy mi fogta meg benne 7 éve. Undort váltott ki belőlem , nem tudom miért, és hogy ez normális reakció-e?

ma 09:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
53%
A pasik általában nem szoktak görcsölni majdnem frigid nőkkel. Simán keresnek mást.
ma 09:47
 2/19 A kérdező kommentje:
Nem frigid,cssk nehezen tud elmenni, de ettol meg nagyon is kivan, konkretan niagara van lent tolem csak az orgazmus jon nehezen. Jol nyalok, a farkam se kicsi, birom is szusszal sokaig. Nem uiz ez a lenyeg, hanem az uzenet amit az exerol irt.
ma 09:51
 3/19 anonim ***** válasza:

Nem te reagálod túl, tényleg nem tartozik másra két ember intim magánügye. Ha az ráadásul összehasonlítási alapot is ad, az pedig méginkább nem való.

Egyébként nem ritka az ilyen nö, mint a barátnöd.

ma 09:54
 4/19 anonim ***** válasza:
16%
38 évesen elég sügér vagy! Ilyen saját testüket nem ismerő nőim huszonévesen voltak. Többnyire tinipitsák... azóta jó orgazmuskészségűekkel állok csak le. Sok sorozatorgazmusos nőm volt.Most is olyan van aki fél perc reszelés után elélvez mindenféle előjáték nélkül! Utána kedvemre izgatom mindenhogyan. Majd kb 10 orgazmusa után jövök én. Az ilyen csicskák miatt olyanok a nők amilyenek! Hogy bármit megtehetnek!
ma 09:54
 5/19 A kérdező kommentje:
Hogy te mekkora gyoker vagy😂
ma 10:01
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Te kérdeztél róla, akkor?
ma 10:13
 7/19 anonim ***** válasza:
Sok nő a rendes kemény baxást szereti, ezek szerint a nőd is. Add meg neki.
ma 10:19
 8/19 anonim válasza:
Minek kérdezgeted az exéről, ha nem tetszik a válasz? Mellesleg a csiklót konkrétan szex közben is lehet izgatni, nem kell félbehagyni csak ezért.
ma 10:22
 9/19 A kérdező kommentje:
Rendes kemrny baszadt kap. Nem finomkodok vele, megsem tud elmenni sokszor.
ma 10:26
 10/19 A kérdező kommentje:
Az exe kapcsan nem a szex erdekelt hanem az h kulsoleg mit latott benne.
ma 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!