Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem hajlandó az összeköltözésre, amíg megvan a kutyám. Hogy értessem meg vele, hogy nincs igaza?
Neki van két macskája, nekem is van két macskám, meg egy kutyám. Felmerült az összeköltözés, de ő kijelentette, hogy félti a macskáit, ő úgy nem jön, hogy ott a kutyám, oké, ő elvan vele, aranyos kutya, de nagy, veszélyes a macskáira, stb.
Szerintem ez nonszensz. Nem veszélyes a kutyám, normálisan meg van nevelve. Az én macskáimat sem bántja, idegen macskákat sem bántott soha(rokonok macskái mindig nálam vannak ha, épp nyaral az, akié) tök könnyen megszokná a barátnőm macskáit is. Alapból mind a ketten home officeban vagyunk, legalábbis ő félig-meddig, én teljesen, szóval még amiatt sem kell aggódni, hogy kinyílik az ajtó, ha külön helységekbe szeparálva vannak, amíg dolgozunk.
#6 Tisztában vagyok vele, hogy hogy kell állatokat összeszoktatni. Ahogy írtam, nekem is van kettő macskám, nincs semmi baj a kutyával, pedig nincsenek elszeparálva. Konkrétan ha etetéskor a macska odamegy a kutyához, hogy belekajáljon a táljába, akkor az a kutya leül, hagyja.
De mit kell próbálgatni? Ő attól fél, hogy a kutya agresszívan reagál, baja esik a macskának. Ez ugyanannyira megtörténhet(ne, ha veszélyes lenne a kutyám), ha csak áthozza a macskát pár órára és úgy vannak elkülönítve, meg akkor is, ha már rögtön költözéssel hozza ide, és azzal kezdünk, hogy macskái elkülönítve azokba a helyiségekbe, ahová nem mehet a kutyám. (Dolgozó szoba+a másik háló, ahol a volt lakótársam lakott, amíg ki nem költözött)
Ő hozta fel, hogy költöztünk össze, bár én is örülnék neki. Ráadásul pár hónap múlva lejár az albérlet szerződése, és a tulaj nem akar hosszabbítani, tehát mindenképp új helyet kell keresnie. Tök kézenfekvő lenne, hogy akkor másfél év kapcsolat után összeköltözünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!