Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm nem hajlandó az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem hajlandó az összeköltözésre, amíg megvan a kutyám. Hogy értessem meg vele, hogy nincs igaza?

Figyelt kérdés

Neki van két macskája, nekem is van két macskám, meg egy kutyám. Felmerült az összeköltözés, de ő kijelentette, hogy félti a macskáit, ő úgy nem jön, hogy ott a kutyám, oké, ő elvan vele, aranyos kutya, de nagy, veszélyes a macskáira, stb.

Szerintem ez nonszensz. Nem veszélyes a kutyám, normálisan meg van nevelve. Az én macskáimat sem bántja, idegen macskákat sem bántott soha(rokonok macskái mindig nálam vannak ha, épp nyaral az, akié) tök könnyen megszokná a barátnőm macskáit is. Alapból mind a ketten home officeban vagyunk, legalábbis ő félig-meddig, én teljesen, szóval még amiatt sem kell aggódni, hogy kinyílik az ajtó, ha külön helységekbe szeparálva vannak, amíg dolgozunk.

dec. 14. 13:46
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
92%
Esetleg próbáljátok ki..... hogy lássa, nem bántja őket. Mondd neki, hogy próbáljátok ki. És ha nem lesz bajuk és továbbra is ellenzi, akkor mondd meg, hogy ez neked csak kifogás, mondd, mi a valódi bajod?
dec. 14. 13:49
 2/29 A kérdező kommentje:
#1 Mit próbáljunk ki? Szerinted a próba kedvéért megkockáztatná, hogy baja legyen a macskáinak? Pont ezért nem költözik ide.
dec. 14. 13:54
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sehogy se értesd meg. Ha ennyire nincs meg köztetek a közös nevező a kérdésben akkor nektek kár összeköltözni. A kutya családtag, nem válsz meg tőle, s később is lehet másik kutyád. A csajod nem kutyás típus, nem fogtok tudni jól kijönni.
dec. 14. 14:03
 4/29 anonim ***** válasza:
91%
Ez a kapcsolat nem fog így működni.
dec. 14. 14:16
 5/29 anonim ***** válasza:
84%
Meg kell próbálni összeszokatni őket. Mondjuk párszor jönnek a cicák, a kutya meg addig kutyaketrecben van. Aztán meglátjátok, hogy hogyan reagálnak egymásra. Lehet több idő lesz, míg megszokják egymást.
dec. 14. 15:00
 6/29 anonim ***** válasza:
87%
Rengeteg tipp és videó van az interneten, hogy hogyan lehet összeszoktatni állatokat. Ha meg sem próbálja, akkor nincs miről beszélni. Nehogy a kutyától válj meg egy értetlen nő miatt.
dec. 14. 15:09
 7/29 anonim ***** válasza:
32%
Sehogy.
dec. 14. 16:21
 8/29 anonim ***** válasza:
79%
Ha meg sem próbálja akkor mire számítasz? Nem lehet h csak kifogásokat keres az összeköltözésre?
dec. 14. 16:34
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Legalább még az elején kiderül hogy nem működik
dec. 14. 17:17
 10/29 A kérdező kommentje:

#6 Tisztában vagyok vele, hogy hogy kell állatokat összeszoktatni. Ahogy írtam, nekem is van kettő macskám, nincs semmi baj a kutyával, pedig nincsenek elszeparálva. Konkrétan ha etetéskor a macska odamegy a kutyához, hogy belekajáljon a táljába, akkor az a kutya leül, hagyja.

De mit kell próbálgatni? Ő attól fél, hogy a kutya agresszívan reagál, baja esik a macskának. Ez ugyanannyira megtörténhet(ne, ha veszélyes lenne a kutyám), ha csak áthozza a macskát pár órára és úgy vannak elkülönítve, meg akkor is, ha már rögtön költözéssel hozza ide, és azzal kezdünk, hogy macskái elkülönítve azokba a helyiségekbe, ahová nem mehet a kutyám. (Dolgozó szoba+a másik háló, ahol a volt lakótársam lakott, amíg ki nem költözött)

Ő hozta fel, hogy költöztünk össze, bár én is örülnék neki. Ráadásul pár hónap múlva lejár az albérlet szerződése, és a tulaj nem akar hosszabbítani, tehát mindenképp új helyet kell keresnie. Tök kézenfekvő lenne, hogy akkor másfél év kapcsolat után összeköltözünk.

dec. 14. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!