Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm nem hajlandó az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem hajlandó az összeköltözésre, amíg megvan a kutyám. Hogy értessem meg vele, hogy nincs igaza?

Figyelt kérdés

Neki van két macskája, nekem is van két macskám, meg egy kutyám. Felmerült az összeköltözés, de ő kijelentette, hogy félti a macskáit, ő úgy nem jön, hogy ott a kutyám, oké, ő elvan vele, aranyos kutya, de nagy, veszélyes a macskáira, stb.

Szerintem ez nonszensz. Nem veszélyes a kutyám, normálisan meg van nevelve. Az én macskáimat sem bántja, idegen macskákat sem bántott soha(rokonok macskái mindig nálam vannak ha, épp nyaral az, akié) tök könnyen megszokná a barátnőm macskáit is. Alapból mind a ketten home officeban vagyunk, legalábbis ő félig-meddig, én teljesen, szóval még amiatt sem kell aggódni, hogy kinyílik az ajtó, ha külön helységekbe szeparálva vannak, amíg dolgozunk.

dec. 14. 13:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%
18: a történet egyértelmű: közölt egy tényt az asszony, nem sírni kell hanem cselekedni ha kell az a punci...
dec. 15. 11:19
 22/29 yzf ***** válasza:
Szóval a lényeg,hogy megszűnik az albérlete,be akar cuccolni valahova ahová viheti a két macskáját(ami másik albérletbe nem egyértelmű) és ezért te távolítsd el a kutyádat.Azt tudod,hogy ha engedsz neki akkor ezután már elvárás lesz,hogy úgy táncoljál ahogy fütyül.
dec. 15. 16:41
 23/29 anonim ***** válasza:
0%
Csak szolok ha emiatt megvalsz a kuzxadtol vagy kinti lesz, akkor automatikusan elbuktal a no szemeben. Ez egy teszt.
dec. 16. 08:37
 24/29 anonim ***** válasza:

Gondolom nem agár, hanem bírná kint az időt. Néha beengedhetnétek, ha a barátnőd macskái el lennének zárva és így ennyi. Mi az, hogy "nincs ahhoz szoktatva, hogy kint legyen?" Szoktasd ki.. Azthittem panel vagy ilyesmi, de lehetőséged is lenne kint tartani, csak nem akarod? Van szuper fűtött kutyaház is, még a macskák is önszántukból fognak kimenni oda:)

Azért az úgy nekem erősen szakítóindok, ha a barátom a kertbe sem akarná átszoktatni a kutyáját azért, hogy együtt tudjunk élni, mikor én félek. A kutyának nem lesz kint baja, ha nagytestű! Inkább az a fura, ha sok energiával házba szoktattad.. gondolom nem óriásuszkárról van szó, vagy aligszőrös agárról és gyanúsan kikerülted azt a részt is, hogy erősebb vagy-e a kutyádnál fizikailag, én egy nagy nemet gyanítok. Az uncsitesómék kaukázusijáról én írtam, 204cmes 110kg, fizikai munkás, izmos vidéki férfiról volt szó, vissza tudta fogni bármikor, meg is tudta emelni a kutyát. Itt a mi utcánkban bp kertvárosban meg 60kgs hobbikondis apró nők sétáltatnak boxert mert kuvaszt bottal a kezükben, hogy rá tudjanak húzni, ha kell.. de azért ők is azt hiszik, hogy totál megbízható a kutyájuk, a boxeres mondjuk szól, hogy csak gyerek simogassa, de azért ott van nála a bot..:D

Nemtudom nyilván nem akarlak elítélni látatlanba, de azért annyit megtehetsz, hogy kirakod a nagytestű kutyádat az udvarra, attól még lehet vele minőségi időt tölteni és jó körülményeket biztosítani számára.

dec. 16. 09:14
 25/29 anonim ***** válasza:
37%
Utolsó miért szoktatná ki? Eddig is bent volt a csaj meg tudta.
dec. 16. 10:38
 26/29 anonim ***** válasza:
0%

Ui:

Egy nagytestű kutya pl legyen német juhász...ha megindul egy 100 kilós izmos faszi se fogja meg.

dec. 16. 10:40
 27/29 A kérdező kommentje:

#24 "Inkább az a fura, ha sok energiával házba szoktattad.."

Annyira nem volt sok energia, lévén, panelban laktam, amikor örökbefogadtam menhelyről, és nem volt más opció.

Azért nem akarom teljesen kintre szoktatni, mert egyrészt van olyan, hogy örökbefogadási szerződés, és benne van, hogy nem lehet teljesen kinti, másrészt jövőre lesz nyolc éves a kutya, öreg, ráadásul három lábú (már akkor ilyen volt, amikor örökbefogadtam) mindigis többnyire benti volt, ez túl nagy váltás lenne. Fél óránál többet soha nem volt kint az udvaron egyedül, és nem is szívesen hagynám kint.

"gyanúsan kikerülted azt a részt is, hogy erősebb vagy-e a kutyádnál fizikailag, én egy nagy nemet gyanítok"

Nem mondanám, hogy nem veszélyes, ha nem tudnám visszafogni.

dec. 16. 11:37
 28/29 anonim ***** válasza:

Öreg.. hamarosan “demens” lesz, kiszámíthatatlan és ingerlékeny, az észlelése is romlik..

A három lábával semmi gond, gondolom ezért könnyebb visszafogni. Valahogy azt èrzem ki, hogy ne legyen kint, mert csak 3 lába van..

Volt már idős kutyád?

dec. 16. 12:06
 29/29 A kérdező kommentje:

#28 Most épp annyi érzékelhető a kutya korából, hogy sokkal többet alszik, meg eggyel többször megy ki pisilni.

"Valahogy azt èrzem ki, hogy ne legyen kint, mert csak 3 lába van.."

Nem ez a fő ok. Nem rakom ki öregségére a kutyát, ha eddig benti volt. Másrészt az örökbefogadási szerződés is ott van, aláírtam, hogy nem lesz kinti.

Ráadásul amúgy simán szeparálható a macskától kinti tartás nélkül is, ha úgy van. A kutyám nem tud felmenni az emeletre, ha nem cipelem fel. Simán lehetnének fent a macskák. Fent úgy néz ki a terep, hogy a lépcsővel szemben van egy ajtó, ami a "folyosóra" nyílik, és a folyosóról lehet bemenni minden fenti helyiségbe. Csak annyi, hogy a lépcső-folyosóajtót csukva kell tartani, hogy a macska se jöjjön le.

Egyébként volt már idős kutyám...

dec. 16. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!