Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy zavarja barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy zavarja barátnőmet, ha tanácsot próbálok adni, amikor panaszkodik?

Figyelt kérdés

8 hónapja vagyunk együtt és végig elég panaszkodós volt. Szereti szidalmazni a kollégáit, vagy épp egyetemi dolgokra panaszkodni. Én mindig próbálok érzelmi támaszt nyújtani, de ugyanakkor igyekszem a legjobb tudásom szerint tanácsot is adni. A tanácsaimra teljesen tojik, soha nem fogadott meg egyet sem. Ezt így már vagy 20 alkalom után szóvá tettem, és megkérdeztem, hogy akkor mit szeretne tőlem. Erre azt mondta, hogy csak ventilálni, kiadni az érzelmeit, és csak annyit szeretne, hogy közösen szidjam vele a kollégáit és adjak neki igazat, de hozzá tette, hogy ha nem férfi lennék, akkor ez nem is lenne számomra kérdés, mert magasabb lenne az EQ-m, és érteném. Neki nem kellenek a tanácsaim, ő teljesen karakán és felnőtt, meg hogy aztán nem kell majd később, ha mi veszekszünk, akkor olyanokat vágjak hozzá, hogy nélkülem képtelen lenne menedzselni az életét, ezért jó lenne, ha befejezném, hallotta már eleget.

Jól érzem, hogy sértő és lenéző?

dec. 11. 22:04
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
0%
Autista?
jan. 26. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!