Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom Budapesten él én nem tudom ott elképzelni a jövőmet. Mit tegyek?
Ott családot alapítani egyedül barátok, szeretteim nélkül. A párom viszont nem hajlandó vissza költözni. És nem tudom mit tegyek. Nem szeretnék egyedül maradni egy kisbabával egész nap heteket úgy hogy senki nem tud meglátogatni csak úgy pikkpakk.
Meg nem is szeretem a nagyvárost, egyedül érzem magam itt. Jobban szeretem a nyugisabb kisvárost a párom viszont csak úgy hajlandó kompromisszumot kötni ha pest megyén belül maradunk. Azt mondja a munka miatt de meg sem próbált vidéken munkát nézni.
Lehet részemről ezt hisztinek nevezni de nem az. Nem akarok a fővárosban élni, így kipróbálásnak jó volt de nem az én világom és a párom nem érti ezt úgy veszem észre.
Nem akarom elhagyni de ha nem egyezünk ebben a fontos kérdésben akkor nem elég a szerelem?
Ha nem közös a jövőkép, akkor nincs közös jövő.
Vagy kell egy mindenkinek elfogadható kompromisszum, vagy ennek nincs értelme, mert valaki neheztelni fog a másikra idővel.
A párod ajánlott kompromisszumot, te nem fogadtad el. Te nem akarsz kompromisszumot, hanem saját akaratos akarod érvényesíteni. Akkor ez így hosszútávon offos.
#10 valóban nem érzem a késztetést hogy menni szeretnék, egyedül miatta.
Nekem itt vannak a barátaim, családom és jó kapcsolatom van velük nem szeretném azt hogy havonta 1x tudjak velük csak találkozni. Egyébként a párom családja is itt él tehát családalapítás szempontjából jobb lenne itt. Jövőbe gondolva nem igazán szeretnék 0-24egyedül lenni gyerekkel úgy hogy senki nem tud meglátogatni esetleg ha úgy van segíteni. (Tudom nem megoldhatatlan de én szeretném ha a családom közelében nevelhetném a gyermekemet). A párom annak ellenére is hogy támogató családja van messze akar tőlük élni és nem akarná hogy minden héten találkozzunk gyerekestől a nagyikkal. Nekem viszont szükségem van erre a kapcsolódásra a családommal.
Hiába beszélek erről a párommal mintha nem akarna közös nevezőre jutni, de elengedni sem akar.
Sőt azt mondta ha ott szülnék és én mégis úgy döntenék hogy haza jönnék a gyerekkel ő beperelne vagy nem írná alá a válási papírokat.
#12 a párom olyan kompromisszumot kötne ami neki kényelmes. Én is mondtam nem egy ötletet neki sem volt jó egyik sem.
Ő az ismerkedésünknél már tudta hogy nem akarok a fővárosba költözni és hitegetett hogy majd akkor jön ő. De nem jött és nem is fog velem sem
Nem egészséges állandóan a családodat odacsődíteni.
Ha párom van, akkor vele akarok lenni, nem kell állandóan a család, főként, hogy mindenbe szeretnek beleszólni a nagyik, mit és hogyan csinálj a gyerekkel, stb.
Szerintem neked nem való párkapcsolat, gyerek, ha ekkora gondot okoz, hogy nincs 200 méterre a család.
Még nem váltál le róluk, éretlen vagy.
Nem azt mondtam hogy odacsődíteni akarom de miért kell azt elvárni hogy ne is találkozzak velük csak max havonta 1x. Miért éretlenség az hogy nem akarom azért hátrahagyni és leszarni a szüleimet barátaimat mert csaladot alapítok egy emberrel.
Nem 0-24ben akarok velük lenni de nekem kifejezetten jó kapcsolatom van velük és ezt sem szeretném feladni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!