Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baja az ilyen embernek?
Figyelt kérdés
Állandóan kritizál, ok nélkül bánt, van hogy nincs semmi de akkor is keresi vagy kreálja is akár az okot amivel belém köthet, mintha szüksége lenne arra, hogy valakivel valami baja legyen, a nyugalom nem jó neki. Ha pedig megelégelem és a sarkamra állok akkor hirtelen ő az áldozat és azzal vádol, hogy én bántom őt, csak mert ki merek állni magamért. Most is belém rúgsz, ilyeneket mond miközben csak megvédem magam vele szemben. Nem lehet vele emiatt a problémát tisztázni mert nem hajlandó beismerni, hogy ő bánt és én vagyok a védekező fél nem ő az aki támadva van. Remélem érthető amit írtam, szerintem valami baja van, szerintem pszichiáterhez kellene mennie de persze ha ezt mondom akkor is csak "belé rúgok".ma 17:59
1/2 anonim válasza:
Altalában irigyeknvagy kisebbségi komplexusosak ilyenek, akik attol érzik magukat többnek ha elnyomják a másikat, mert amugy egy csicskák csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!