Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aki 3 éve van kapcsolatban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki 3 éve van kapcsolatban, érzi úgy, hogy már nem annyira szereti a másikat és inkább lenne újra szingli?

Figyelt kérdés
Az életem első párkapcsolata, már 3 éve tart. Sajnos mostanában úgy érzem, hogy csak mint barát vagyok a párom mellett és nem szerelemből. Ezt a fajta “kiégést” más is tapasztalta? Hogyan lehet ezeket kiküszöbölni, hogy olyan legyen a kapcsolat, mint az elején?
nov. 21. 21:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A kezdeti láng elmúlik. A kémia még működik? Van intimitás? Kívánok őt? Szeretsz vele lenni? Tudtok közösen tervezni? Ezeket tisztazd magadban.

Ha ezekre igen a válasz csak már nem lángolsz,az természetes.

nov. 21. 21:51
 2/4 anonim ***** válasza:
95%
Tapasztaltam kétszer is. Az utóbbi óta tudom, hogy ilyenkor már felesleges tovább nyújtani. Ha szereted, az más dolog, akkor megéri küzdeni, de ahogy írod, te már inkább lennél szingli.
nov. 21. 21:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Kiküszöbölni két féleképpen lehet:

a) A jó kapcsolatot ápolni kell nap mint nap, ugyanúgy mint az elején.

b) Házat csak akkor lehet építeni ha stabilak az alapok... a nagy nekilendülésből fel lehet dobni ugyan a falakat, de ha nincs meg az alapja - a közös kémia, illeszkedő személyiség, értékrend stb. - akkor úgysem áll a ház örökké.

nov. 21. 22:20
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Voltam így én is, igen. Most 11 éve vagyok a férjem mellett, nem érzem így. A mai eszemmel nem akarnám erőltetni a korábbi kapcsolataimat, miután már megjelent a gondolataim között a szakítás lehetősége. Mindegyik exemmel ott és akkor kellett volna szakítanom, amikor már többször eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne, ha..? Mert utána már minden további hónap (egy esetben év) teljesen felesleges időhúzás volt. A férjemmel meg abszolút jól és könnyen, természetesen múlt el az utóbbi 11 év, mintha csak 1 lett volna, egyáltalán nem érzem azt, hogy jobb lenne nélküle bármi is.
nov. 22. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!