Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki 3 éve van kapcsolatban, érzi úgy, hogy már nem annyira szereti a másikat és inkább lenne újra szingli?
Figyelt kérdés
Az életem első párkapcsolata, már 3 éve tart. Sajnos mostanában úgy érzem, hogy csak mint barát vagyok a párom mellett és nem szerelemből. Ezt a fajta “kiégést” más is tapasztalta? Hogyan lehet ezeket kiküszöbölni, hogy olyan legyen a kapcsolat, mint az elején?nov. 21. 21:41
1/4 anonim válasza:
A kezdeti láng elmúlik. A kémia még működik? Van intimitás? Kívánok őt? Szeretsz vele lenni? Tudtok közösen tervezni? Ezeket tisztazd magadban.
Ha ezekre igen a válasz csak már nem lángolsz,az természetes.
2/4 anonim válasza:
Tapasztaltam kétszer is. Az utóbbi óta tudom, hogy ilyenkor már felesleges tovább nyújtani. Ha szereted, az más dolog, akkor megéri küzdeni, de ahogy írod, te már inkább lennél szingli.
3/4 anonim válasza:
Kiküszöbölni két féleképpen lehet:
a) A jó kapcsolatot ápolni kell nap mint nap, ugyanúgy mint az elején.
b) Házat csak akkor lehet építeni ha stabilak az alapok... a nagy nekilendülésből fel lehet dobni ugyan a falakat, de ha nincs meg az alapja - a közös kémia, illeszkedő személyiség, értékrend stb. - akkor úgysem áll a ház örökké.
4/4 anonim válasza:
Voltam így én is, igen. Most 11 éve vagyok a férjem mellett, nem érzem így. A mai eszemmel nem akarnám erőltetni a korábbi kapcsolataimat, miután már megjelent a gondolataim között a szakítás lehetősége. Mindegyik exemmel ott és akkor kellett volna szakítanom, amikor már többször eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne, ha..? Mert utána már minden további hónap (egy esetben év) teljesen felesleges időhúzás volt. A férjemmel meg abszolút jól és könnyen, természetesen múlt el az utóbbi 11 év, mintha csak 1 lett volna, egyáltalán nem érzem azt, hogy jobb lenne nélküle bármi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!