Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 35éves nő, aki kb 24nek néz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35éves nő, aki kb 24nek néz ki, mely korosztályból keressen társat magának?

Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 19:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
30 körüliek?
2010. nov. 5. 19:09
 2/17 anonim ***** válasza:
88%
melykböl szeretnél?
2010. nov. 5. 19:09
 3/17 anonim ***** válasza:
mesélj magadról milyen embertipus vagy?
2010. nov. 5. 19:10
 4/17 anonim válasza:

Szerintem 80 és a halál közt...Csak sokat örökölj!

Ha idáig nem választottál...

2010. nov. 5. 19:17
 5/17 anonim ***** válasza:
40-45
2010. nov. 5. 19:19
 6/17 anonim ***** válasza:
Agyilag mennyire érett?
2010. nov. 5. 19:20
 7/17 anonim ***** válasza:
össze cuccolunk?
2010. nov. 5. 19:29
 8/17 anonim ***** válasza:
90%
A szerelemben a kor nem számít. Amelyik neked tetszik. Ha neked a fiatalabb, 24 körüli pasik jönnek be, akkor miért ne? Ha viszont az idősebbekre buksz, akkor meg keress az idősebbek közül egyet. Ha viszont nagyon általánosítani akarunk, akkor azt mondhatnám, hogy maradj a korodbelieknél.
2010. nov. 5. 19:30
 9/17 A kérdező kommentje:

Fiatalosan öltöző (de ha "öregesen", akkor is ugyanannyinak tekintenek), már nem bulizós, szenvedélyes, hűséges nő vagyok.

Bizony, még nem találtam meg az "Igazit". Nehéz úgy, hogy sok éve ugyanúgy nézek ki, és egyre fiatalabb korosztály érdeklődik utánam. Társkeresőbe ha kiírom a korom, akkor ugye evidens, hogy általában a nálam idősebbek közelítenek, de ők viszont már túl öregesek hozzám képest. Ha meg azt írom, hogy huszonéves vagyok, akkor egyesek szerint megbízhatatlan vagyok, hogy máris hazugsággal indítok. Teljesen tanácstalan vagyok. Az utcán tizenéves gyerekek is próbálnak szemezgetni velem!

2010. nov. 5. 19:33
 10/17 anonim ***** válasza:
Miböl gondolod hogy létezik igazi?
2010. nov. 5. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!