Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az úgy mondott normális férfi nem kell a nőknek? Ilyen adottságokkal: Jó megjelenésű, jó képű, normális, egy nőt akar, nem többet, tanult, törekvő, van célja az életben. Vagy talán nem ez a normális az életben?
Talán mert nincs elég pénzed. A nők 90%-ának csak a pénz számít. (tisztelet a 10% kivételnek)
Esetleg túl nagyok az igényeid, vagy magad tartod jobbnak mint ami valójában vagy és egyáltalán nem vagy jóképű, művelt, törekvő, tanult, stb.
A pénz dologban nagy igazság van, mert ameddig nem volt semmim a müveltségemet és minden jó tulajdonságomat max. a seggembe dughattam volna fel. Most, hogy aránylag jól menö vállalkozó vagyok, ugyanúgy feldughatom a seggembe ezeket a tulajdonságokat, mert elég, ha az embernek pénze van.
Az már egy másik kérdés, hogy átestem a ló túloldalára és lassan már minden mással foglalkozok, csak a párkereséssel nem, mert úgyis mindenkinek a pénz kell.
Van egy partnerkapcsolatom és egyszerüen élek, dolgozok, utazok, motorozok.
Ez sajnos ilyen.
Hidd el nagyon sok lány keres ilyen férfit. Ne add fel és ne változtass az adottságaidon. :D
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!