Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitt tennétek a helyembe ha kiderülne hogy a párotok hazudott a multjáról?
Sokszor kiszínezte a történetet példáúl hogy hogyan szakított a legelső kapcsolatában egyszerűen dobták de inkább kitaált rá egy történetet.
Elöttem volt 2 kapcsolata és 3 alkalmi ebből elmondása szerint kettőt nem akart.Állítása szerint valamit beleraktak az italába a másodiknál pedig be volt rúgva magatehetetlen volt.
Eléggé rossz a családi környezete az apja meg halt az anyja nem törődött vele.
Egy kicsit gyanúsak a történetek hisz ha valakit meg erőszakolnak akár egyszer is nem hiszem hogy más ölébe szalad megint.
Megbánta amit tett idővel bevallotta hogy azért hazudott mert jobb színbe akarta magát feltüntetni persze én veztettem rá mert nem hittem neki.
Mindíg azt mondta hogy egyikkel se csinálta azokat a dolgokat amiket velem mert velem a legjobb neki és irántuk nem érez úgy mint irántam de idővel kiderült minden nem értem miért kellett hazudni ebben is.
Voltak olyan dolgok amikre nem voltam kiváncsi de valahogy az évek alatt elárúlta bizonyos pillanatokba.
Azt állította hogy mindíg gumival védekezett rákérdeztem de csak a betegségek miatt.
De volt egy olyan eset mikor mentünk le egy folyóra és kérdeztem benne e lenne a vízbe csinálni erre ő nem mert koszos a víz és még nem is csinálta majd rá nemsokára újból meg kérdeztem és azt mondta nem jó mert kényelmetlen.
Gondolom nem akart megbántani de miért kell hazudni?
Vagy volt olyan eset mikor azt mondta hogy ha pózt akarok váltani csak csináljam mint az exe fórdítsam meg.
Felhozódott a méret téma is annyit mondott hogy nincs vele probléma majd idővel mikor már többször felhoztam azt mondta hogy ha csak fél cm lenne hosszabb jobb lenne mivel mikor elélvezek annyira merev állapotba kerülök hogy a legjobb pontját izgatom.
Több mint 8 éve vagyunk együtt most jönn a második babánk de nem tudok úgy ránézni mint a legelején voltunk.
Évek alatt derültek ki bizonyos dolgok de a legnagyobbak azok most.
Eléggé zavar hogy ilyen a múltja de jobban az hogy hazudott mindenről.
Könnyebb lett volna ha elém áll és azt mondja volt kér párom és 3 egyéjszakás.
Mit tenétek?Enyhül a tudat hogy volt mással és hazudott de rossz belegondolni hogy mással is miket csinált.
Basszus a folyóban szexelést meg az is tudja, hogy kényelmetlen aki sosem szexelt sehol.
Szerintem biológia órára is járt, és tudja, hogy miféle kórokozók élnek a folyóban...
Ha ilyen férjem lenne már nem lenne a férjem az biztos.
"Megbánta amit tett idővel bevallotta hogy azért hazudott mert jobb színbe akarta magát feltüntetni persze én veztettem rá mert nem hittem neki."
Lmao, de hogyan higyj neki ha az elejétől fogva hazudott valamiben mindig és később leleplezte magát? Mondjuk tényleg hülye vagy, de nem azért mert önbizalomhiányos vagy hanem azért mert többször Rajta kaptad hazugságokon és mégis feleségül vetted, 2 gyermeket nemzettél vele. Amúgy baromira nárcisztikusnak tűnik, egyetértek az egyik kommentelővel hiába van lepontozva (& én is le leszek), az áldozat szerepét előadja, te rád fogja az egészet pedig kapcsolat eleje óta hazudgált össze-vissza...
Családjától az apja korán meghalt az anya nem törődött vele züllött életét élt a párját csalta ő nem látott semmi mást.
Mindig mondta hogy már el szeretne onnan menni.
Ez volt a többi kapcsolatában is ahogy mesélt pár dolgot szerintem mi hamarabb szabadulni akart.
Aha. Szóval te is alkalmiztál rendesen, de őt elítéled...
A gyerek miatt maradtál vele, de ő a megbízhatatlan instabil...
Kérdező, gondok vannak nálad a toronyban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!