Lehet, hogy filmszerűnek tűnik, de ha 15 év után megismernétek valakit akiről kiderülne , hogy a Harmad-unokatestvéretek és amúgy minden tökéletes lenne köztetek, ezért nem folytatnátok?
Szóval soha senki nem foglalkozott ezzel mert távoliak voltunk a szüleink se beszéltek, csak munka miatt ajánlották őt.
És megszerettük egymást.
Gyereket senki nem szeretne, soha.
Még csak csók volt és utána derült ki nem sokkal.
(Dédszüleink közösek ugye)
Attól tartunk mindketten, hogy se szüleink se nagyszüleink nem tudnák ezt elfogadni...
Nem tudom, hogy ez beteges e, illetve ha nem az akkor a szülők nagyszülők miatt kellene elfelejtenünk ezt az egészet?
Tesóink szerint nem tragédia ez ők nem elleneznék.
"Nem tudom, hogy ez beteges e"
Mármint az hogy két ember szereti egymást akik előtte idegenek voltak egymásnak? Nem inkább az lenne a beteges ha két testvér akik együtt nőttek fel összejönnek?
Ez távoli rokonság, ha esetleg még is lenne gyerek, nem lesz genetikai defektje, előtte meg nem is tudtatok egymás létezéséről. Semmi bajotok nem lesz. Innentől meg gondoljon mindenki amit akar, ne a külvilágnak élj, hanem magadnak.
Igen ezaz, hogy nem is ismertük egymást.
Köszönöm a válaszokat.
Ha a dédszülők közösek, az másod-unokatestvér, nem harmad. Az én szemszögemből ez elég közeli rokon. Mondjuk mi meglehetősen összetartó család vagyunk, sok másod-unokatestvéremmel összejárunk, keresztszülő vagyok náluk, stb.
Kövezzetek meg, de gyereket tényleg nem kéne vállalni vele. Egy dolog, hogy mit enged meg a jog (össze is házasodhattok), de a genetika más tészta.
Lehet rosszul írtam akkor.
A dédszüleink testvérek.
És akkor az ő szüleik közösek. Az ük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!