Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha impotensé válna a férjetek? De fiatal vagy olyan 35éves, van 1 gyereketek, nem a legjobb a kapcsolat de elvagytok..? meddig várnátok a javulásra? Nálunk ez a helyzet, már kb 3 éve, kb. 2x szexeltünk 2 éve, a többi lent
Tehát csínos nő vagyok, úgy érzem fénykoromban vagyok, jó kondiban, talan egy kicsit elkezdtem hízni a stressz miatt.
Félek hogy tönkre megyek ha tovább ebben maradok.. testileg is kihat ez rám..
Most kezdte az ovit a kisfiam, sok rosz döntést hoztam emiatt ha válnánk nekem nem lenne hol lakni, mert régebb külföldön laktunk és a végzettségemben nem dolgoztam évekig. A ház kizárólag a férjemé , egyébként már 10 éve mindent közösen szereztünk meg.
Kimennék újra külföldre a gyerekkel , mert Magyarországon nekem nagyon nehéz lenne ha elválnánk a fizetések miatt, vagy maradjak inkább a jelenlegi helyzetben, csak félek hogy elszállnak az évek..
Minimum hogy egészségügyileg támogatnám, noszogatnám, ha nem okoz megoldást akkor ez van, ugyanúgy szeretném továbbra is, nincs az az isten se ördög se pénz, hogy én őt elhagyjam, bármiért is, a legjobb ember akivel valaha találkozhattam, nem mondanék le róla semmiért a világon.
Ha ő is ugyanígy érez, akkor megoldható praktikákkal a szeretkezés.
De ennek csak akkor van értelme ha ennyire szeretitek egymást.
11.
Amíg kijutsz, az is sokba kerül. 2012-ben ismertem egy ember, aki akkor Londonba ment ki, ő volt olyan kedves és összeállította a költségeit, amíg elkezdett kint dolgozni/lakni. Akkor volt az valami félmillió Forint környéke, szülői támogatás nélkül nem jutott volna ki.
Ma ez az infláció meg a fos Forint jóvoltából lehet a duplája vagy még több. Persze lehet úgy is kimenni, hogy elbújsz valami raktárhajón, aztán majd lesz valahogy, de azért a fehéreket általában visszavágják a kiindulási országba, ez az afrikaiak kiváltsága, hogy rögtön kapják a lakást, mehetnek a migráns-imodítóba, telefonka, "where the white woman at?", háromszori étkezés. Lengyel meg a többi mehet vissza, ahonnan jött, de még romáinkat is havazavarják (sajnos).
2024-et írunk, vannak eszközök a kielégítésedre. Vegyél a netről dildót, vibrátort, amit akarsz, aztán azokkal is lerendezhet a férjed. Ez nem egy kihűlt kapcsolat, amiben a felek pszichésen nem kívánják egymást, hanem szervi eredetű. Erről aztán igazán nem tehet a férjed.
Különben ilyen határozatlan hozzállással semmire nem fogsz jutni odakint se. Ez egy 110%-os elhatározás kell legyen (válás+külföld), ha te közben döntésképtelen vagy, alehetőségek úgy húznak el melletted, mint a vadlibák.
Mondhatni ilyen lépést az ember dühből tesz, amikor túlcsordult a pohár.
Próbáld meggyőzni, hogy ez így nem maradhat...
Segítsd, ha akarja, ha nem, válás lesz, vagy megcsalás, és utána válás.
Nekem az lenne ezzel a bajom, hogy ő beteg, nincs erekciója, megértem, nem tehet róla (valóban ez a helyzet)?
De ahogy már más is írta, ezt másképp is meg lehet oldani. Vegyetek vibrátort, elégítsen ki orálisan. Ha erre sem hajlandó, akkor meg nézzen félre, hogy szeretőt keresel.
A te anyagi helyzetedben a váláson nem gondolkodnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!