Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek ha impotensé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha impotensé válna a férjetek? De fiatal vagy olyan 35éves, van 1 gyereketek, nem a legjobb a kapcsolat de elvagytok..? meddig várnátok a javulásra? Nálunk ez a helyzet, már kb 3 éve, kb. 2x szexeltünk 2 éve, a többi lent

Figyelt kérdés

Tehát csínos nő vagyok, úgy érzem fénykoromban vagyok, jó kondiban, talan egy kicsit elkezdtem hízni a stressz miatt.

Félek hogy tönkre megyek ha tovább ebben maradok.. testileg is kihat ez rám..

Most kezdte az ovit a kisfiam, sok rosz döntést hoztam emiatt ha válnánk nekem nem lenne hol lakni, mert régebb külföldön laktunk és a végzettségemben nem dolgoztam évekig. A ház kizárólag a férjemé , egyébként már 10 éve mindent közösen szereztünk meg.

Kimennék újra külföldre a gyerekkel , mert Magyarországon nekem nagyon nehéz lenne ha elválnánk a fizetések miatt, vagy maradjak inkább a jelenlegi helyzetben, csak félek hogy elszállnak az évek..

nov. 13. 11:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%
Hát ha teljesen elmúlt a vágya akkor "nyitott" kapcsolat vagy válás mert ebből előbb utóbb úgyis az lesz.
nov. 13. 12:35
 12/18 anonim ***** válasza:
60%

Minimum hogy egészségügyileg támogatnám, noszogatnám, ha nem okoz megoldást akkor ez van, ugyanúgy szeretném továbbra is, nincs az az isten se ördög se pénz, hogy én őt elhagyjam, bármiért is, a legjobb ember akivel valaha találkozhattam, nem mondanék le róla semmiért a világon.

Ha ő is ugyanígy érez, akkor megoldható praktikákkal a szeretkezés.

De ennek csak akkor van értelme ha ennyire szeretitek egymást.

nov. 13. 12:37
 13/18 anonim ***** válasza:
87%

11.

Amíg kijutsz, az is sokba kerül. 2012-ben ismertem egy ember, aki akkor Londonba ment ki, ő volt olyan kedves és összeállította a költségeit, amíg elkezdett kint dolgozni/lakni. Akkor volt az valami félmillió Forint környéke, szülői támogatás nélkül nem jutott volna ki.

Ma ez az infláció meg a fos Forint jóvoltából lehet a duplája vagy még több. Persze lehet úgy is kimenni, hogy elbújsz valami raktárhajón, aztán majd lesz valahogy, de azért a fehéreket általában visszavágják a kiindulási országba, ez az afrikaiak kiváltsága, hogy rögtön kapják a lakást, mehetnek a migráns-imodítóba, telefonka, "where the white woman at?", háromszori étkezés. Lengyel meg a többi mehet vissza, ahonnan jött, de még romáinkat is havazavarják (sajnos).

nov. 13. 13:23
 14/18 anonim ***** válasza:
45%

2024-et írunk, vannak eszközök a kielégítésedre. Vegyél a netről dildót, vibrátort, amit akarsz, aztán azokkal is lerendezhet a férjed. Ez nem egy kihűlt kapcsolat, amiben a felek pszichésen nem kívánják egymást, hanem szervi eredetű. Erről aztán igazán nem tehet a férjed.

Különben ilyen határozatlan hozzállással semmire nem fogsz jutni odakint se. Ez egy 110%-os elhatározás kell legyen (válás+külföld), ha te közben döntésképtelen vagy, alehetőségek úgy húznak el melletted, mint a vadlibák.

Mondhatni ilyen lépést az ember dühből tesz, amikor túlcsordult a pohár.

nov. 13. 13:44
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meggyőzni, hogy ez így nem maradhat...

Segítsd, ha akarja, ha nem, válás lesz, vagy megcsalás, és utána válás.

nov. 13. 14:41
 16/18 anonim ***** válasza:
40%
Munkanélküli nő gyerekkel. Jelentkezzetek!
nov. 13. 17:29
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem az lenne ezzel a bajom, hogy ő beteg, nincs erekciója, megértem, nem tehet róla (valóban ez a helyzet)?

De ahogy már más is írta, ezt másképp is meg lehet oldani. Vegyetek vibrátort, elégítsen ki orálisan. Ha erre sem hajlandó, akkor meg nézzen félre, hogy szeretőt keresel.

A te anyagi helyzetedben a váláson nem gondolkodnék.

nov. 13. 22:18
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
A ferjed egyaltalan tesz valamit, hogy teged kielegitsen vagy sz.rik ra, mert ugyis vele maradsz, mert az o lakasa, egyedul nem elnel meg...? Nem csak bedugni lehet :D
nov. 14. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!