Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha impotensé válna a férjetek? De fiatal vagy olyan 35éves, van 1 gyereketek, nem a legjobb a kapcsolat de elvagytok..? meddig várnátok a javulásra? Nálunk ez a helyzet, már kb 3 éve, kb. 2x szexeltünk 2 éve, a többi lent
Tehát csínos nő vagyok, úgy érzem fénykoromban vagyok, jó kondiban, talan egy kicsit elkezdtem hízni a stressz miatt.
Félek hogy tönkre megyek ha tovább ebben maradok.. testileg is kihat ez rám..
Most kezdte az ovit a kisfiam, sok rosz döntést hoztam emiatt ha válnánk nekem nem lenne hol lakni, mert régebb külföldön laktunk és a végzettségemben nem dolgoztam évekig. A ház kizárólag a férjemé , egyébként már 10 éve mindent közösen szereztünk meg.
Kimennék újra külföldre a gyerekkel , mert Magyarországon nekem nagyon nehéz lenne ha elválnánk a fizetések miatt, vagy maradjak inkább a jelenlegi helyzetben, csak félek hogy elszállnak az évek..
Többen kérdeztétek mi az oka az impotenciának:.
Az érszűkület, ami különböző okok miatt alakult ki.
Gúnyos válaszokat ne írjatok , vagy cinikusan mint 3#-as
"Az érszűkület, ami különböző okok miatt alakult ki."
Karton cigikék, Sorpóni Ászok és társai is besegítettek? Akkor tarts csak ki mellett, nem lesz hosszú életű. Nagybátyám is vidáman dörrentette el a napi 40-50 szál cigarettáját, amíg a szervezete meg nem unta.
7# nem szokott egyáltalán, nemis nagyon van hajlama már a sexre
8# volt hogy ivott pálinkát de nem túl gyakran, de már nem mert nem bírja a vercukra.
Valószínű hogy a cukorbetegség okozta , pedig nemis elhízott csak nem megfelelő táplálkozás okozta
A kulfoldi elet nem abbol all am, hogy ott netto 1 milliot keresel.
Plane tapasztalat es esetleg nyelvtudas nelkul kimenni, nem jelent magas fizetest. Arrol se feledkezz meg, hogy az ottani alberlet arak kb duplaja annak, ami itthon van. Lehet, hogy magasabb a fizu, de a megelhetes is dragabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!