Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek ha impotensé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha impotensé válna a férjetek? De fiatal vagy olyan 35éves, van 1 gyereketek, nem a legjobb a kapcsolat de elvagytok..? meddig várnátok a javulásra? Nálunk ez a helyzet, már kb 3 éve, kb. 2x szexeltünk 2 éve, a többi lent

Figyelt kérdés

Tehát csínos nő vagyok, úgy érzem fénykoromban vagyok, jó kondiban, talan egy kicsit elkezdtem hízni a stressz miatt.

Félek hogy tönkre megyek ha tovább ebben maradok.. testileg is kihat ez rám..

Most kezdte az ovit a kisfiam, sok rosz döntést hoztam emiatt ha válnánk nekem nem lenne hol lakni, mert régebb külföldön laktunk és a végzettségemben nem dolgoztam évekig. A ház kizárólag a férjemé , egyébként már 10 éve mindent közösen szereztünk meg.

Kimennék újra külföldre a gyerekkel , mert Magyarországon nekem nagyon nehéz lenne ha elválnánk a fizetések miatt, vagy maradjak inkább a jelenlegi helyzetben, csak félek hogy elszállnak az évek..

tegnap 11:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Először a problémáidat a férjeddel kéne megbeszélned. Ha ez nem megy a saját keresetedből teszel félre önerőt, hogy ne az utcára kerülj. Felkeresel egy normális ügyvédet, mert ha életvitelszerűen közös ingatlanban éltek X időn át, akkor válás esetén köteles kompenzálni jó esetben a megbeszéltek szerint, mivel te is részt vettél gondolom az ingatlan értékmegörzésében.
tegnap 11:44
 2/19 anonim ***** válasza:
54%
És mit mond a férjed, miért nincs szex? Impotenciának okai vannak. Sajnáltatod itt magad, de ez az éremnek csak az egyik oldala.
tegnap 11:48
 3/19 anonim ***** válasza:
5%
Gyere hozzám lakni. Jóképű, határozott céltudatos férfi vagyok.
tegnap 11:48
 4/19 anonim ***** válasza:
38%
Talán a megoldáson kellene dolgozni nem? :D
tegnap 11:49
 5/19 A kérdező kommentje:

Többen kérdeztétek mi az oka az impotenciának:.

Az érszűkület, ami különböző okok miatt alakult ki.

Gúnyos válaszokat ne írjatok , vagy cinikusan mint 3#-as

tegnap 11:50
 6/19 anonim ***** válasza:
78%
Meg kell neki mondani, hogy vége, vagy mész és máshol keresed a szexuálitást és eldönti, hogy beleegyezik, vagy elvált tőled. Egyébként attól, hogy nincs erekciója attól még ki szokott téged elégíteni másképp?
tegnap 11:55
 7/19 anonim ***** válasza:
50%

"Az érszűkület, ami különböző okok miatt alakult ki."

Karton cigikék, Sorpóni Ászok és társai is besegítettek? Akkor tarts csak ki mellett, nem lesz hosszú életű. Nagybátyám is vidáman dörrentette el a napi 40-50 szál cigarettáját, amíg a szervezete meg nem unta.

tegnap 11:59
 8/19 A kérdező kommentje:

7# nem szokott egyáltalán, nemis nagyon van hajlama már a sexre

8# volt hogy ivott pálinkát de nem túl gyakran, de már nem mert nem bírja a vercukra.

Valószínű hogy a cukorbetegség okozta , pedig nemis elhízott csak nem megfelelő táplálkozás okozta

tegnap 12:06
 9/19 A kérdező kommentje:
8# kimaradt nem dohányzott sosem
tegnap 12:07
 10/19 anonim ***** válasza:
42%

A kulfoldi elet nem abbol all am, hogy ott netto 1 milliot keresel.

Plane tapasztalat es esetleg nyelvtudas nelkul kimenni, nem jelent magas fizetest. Arrol se feledkezz meg, hogy az ottani alberlet arak kb duplaja annak, ami itthon van. Lehet, hogy magasabb a fizu, de a megelhetes is dragabb.

tegnap 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!