Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként mit gondolnál?
Figyelt kérdés
Hosszú kapcsolatban élünk. Sajnos lassan egymás mellett élünk csak. Nem veszekszunk csak elhidegultunk.
Viszont barátnőm így állandóan a gyerek témát hozza fel.
Ilyen helyzetben mit gondolsz nőként hogy mindig a gyerekkel jön?
nov. 13. 00:38
21/21 anonim válasza:
#19 én ezt nem tudtam, nem járok fel gyakran, így értem akkor a felhaborodást.
Azt mondjuk nem, hogy miért lettem ezért lepontozva, nem ismeri mindenki a gyakori "lakóit".
Hiszen csak nem azért lettem lepontozva, mert fontosnak találtam a még szerencsére meg nem született gyerek érdekeit...
#17 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!