Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mire gondolnál, ha nőként egy...

Mire gondolnál, ha nőként egy papírból hajtogatott vörös rózsát találnál a biciklikosaradban?

Figyelt kérdés
Munkaidő végén mentem a biciklimhez és ott volt benne. Van szára, levele, szirmai.

szept. 21. 22:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Arra, hogy vajon ki tehette oda. Amúgy kedves gesztusnak tartanám, hogy valaki vette a fáradtságot és virágot hajtogatott, hogy meglepjen vele.
szept. 21. 23:02
 2/16 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves. Van néhány ötletem, de egyik szürreálisabb, mint a másik.
szept. 21. 23:37
 3/16 anonim ***** válasza:
55%
Megijednek
szept. 22. 00:30
 4/16 anonim ***** válasza:
77%
Ez cuki ha tudnátok mennyit lehet szenvedni egy origamival közel sem olyan egyszerű mint aminek látszik
szept. 22. 00:37
 5/16 A kérdező kommentje:

Az biztos, hogy ezt nem volt egyszerű megcsinálni. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy férfi bíbelődne ilyesmivel. Remélem nem nő küldte.🙄

[link]

szept. 22. 01:31
 6/16 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon kíváncsi lennék. Biztos feldobna. Az is lehet, hogy csak egy random kedves cselekedet, de az is, hogy életed férfije adta.
szept. 22. 08:49
 7/16 anonim ***** válasza:
70%
Van egy hódolód.
szept. 22. 09:47
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Először biztosan meglepődnék, utána meg kíváncsi lennék, vajon ki és mikor tehette oda. De jól esne, mert kedves és nem mindennapi gesztusnak gondolnám.
szept. 22. 12:39
 9/16 A kérdező kommentje:

Életem férfija egy s...fej, 2 éve felhívott azzal, hogy azonnal feküdjek le vele, mert szerelmi bánata van (vki más miatt), miközben pontosan tudta, hogy halálosan szerelmes vagyok belé évek óta. Szóval nem hiszem.

Másokkal is lezárult minden. Tudtommal.

Hát lehet, hogy egy kollégám lesz az.

De van egy kicsit őrült nőszemély is a környezetemben. Mivel már vallott nekem szerelmet nő, aki férfinek érezte magát, tartok tőle, hogy már megint nő habarodott belém.

Vagy a hajléktalan a munkahelyem udvaráról. Nagyon szimpatikus férfi, ráadásul helyes is.

szept. 22. 12:57
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Úgy értem, leendő életed férfija...
szept. 22. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!