Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről mi a véleményetek nőként?
Gyanús lenne, több éves kapcsolatban együttélve?
Sosem filléreztem barátnőmmel szemben. Külön kasszán vagyunk, ingyen lakik a lakásomban.
Az utóbbi 1 évben kb meg se kérdezi ha mondjuk én megyek boltba hogy mennyi volt vagy hogy adjon e bele. Sokszor viszek ebédet neki, arra se mondja h fizet bele vagy hoz nekem néha valamit.
Ha valahova megyünk akkor ott se ajánlja fel hogy fizet, vagy valami.
Itt volt például egy koncert tegnap, ő menni akart. A jegyet meg mindent én álltam.
Régen nem így volt
Nekrm az lenne furcsa,ha valakivel együtt lakom és külön kassza van.Randit meg sose fizettem.Ha elmegy a párom a boltba nem kerdem mit fizessek,ki is röhögne.Ha én megyek én se várom el.
Beszéld meg vele,ha nem jó.
"Ő meg meg semmit nem kérdezett mennyit fizettem."
Néma gyereknek ...
"mentem egyedül bevásárolni. Aztán ez is rajtam maradt. Ő meg meg semmit nem kérdezett mennyit fizettem"
Kinyitod a kicsi szádat és mondod, hogy x ft volt. Ide tudod esetleg most adni?
Vagy ha legközelebb mennek kell vásárolni, mondod hogy ez kb egy 10es lesz, add már ide előre. Ha van visszajáró majd megkapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!