Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről mi a véleményetek nőként?
Gyanús lenne, több éves kapcsolatban együttélve?
Sosem filléreztem barátnőmmel szemben. Külön kasszán vagyunk, ingyen lakik a lakásomban.
Az utóbbi 1 évben kb meg se kérdezi ha mondjuk én megyek boltba hogy mennyi volt vagy hogy adjon e bele. Sokszor viszek ebédet neki, arra se mondja h fizet bele vagy hoz nekem néha valamit.
Ha valahova megyünk akkor ott se ajánlja fel hogy fizet, vagy valami.
Itt volt például egy koncert tegnap, ő menni akart. A jegyet meg mindent én álltam.
Régen nem így volt
A helyedben nem is hagytam volna, hogy eddig eljusson a dolog.
Kényelmes neki így, ki is használ rendesen.
Ki vagy használva. Nekem nőként nem lenne pofám ehhez.
Mi külön kasszán vagyunk, van közös számlánk, amire 50-50 fizetünk és amiről pl a bevásárlás meg a randik mennek.
"Régen nem így volt"
Mi, mikor és miért változott?
Tudja, hogy ez így nem OK nálad?
Miért nem szólsz?
A végsőkig kihasznál, ha hagyod.
Mikor össze költöztünk megbeszéltük hogy nem fillérezunk egymás felé, felnőttek vagyunk mindenki a lehető legtöbbet teszi félre hisz házat akartunk venni. Én a lakás költségeket, ő a bevásárlást állja, randinál felváltva fizetünk.
Aztán úgy adódott hogy a covid óta sokszor volt beteg, de nem ágyhoz kötött és én mentem egyedül bevásárolni. Aztán ez is rajtam maradt. Ő meg meg semmit nem kérdezett mennyit fizettem.
Vagy figyelmetlen, vagy lapít, és kihasználja, hogy nem mersz szólni. Mindkettő red flag.
(Bár a szexhez lennének ennyire félénkek az emberek, nem a komnunikációhoz.)
8
Akkor lehet megérett a dolog az újabb elbeszélgetésre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!