Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Erről mi a véleményetek nőként?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erről mi a véleményetek nőként?

Figyelt kérdés

Gyanús lenne, több éves kapcsolatban együttélve?

Sosem filléreztem barátnőmmel szemben. Külön kasszán vagyunk, ingyen lakik a lakásomban.

Az utóbbi 1 évben kb meg se kérdezi ha mondjuk én megyek boltba hogy mennyi volt vagy hogy adjon e bele. Sokszor viszek ebédet neki, arra se mondja h fizet bele vagy hoz nekem néha valamit.

Ha valahova megyünk akkor ott se ajánlja fel hogy fizet, vagy valami.

Itt volt például egy koncert tegnap, ő menni akart. A jegyet meg mindent én álltam.

Régen nem így volt

nov. 10. 18:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%

A helyedben nem is hagytam volna, hogy eddig eljusson a dolog.

Kényelmes neki így, ki is használ rendesen.

nov. 10. 18:32
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Te magadtól adsz neki pénzt, neki még attól nem muszáj viszonozni. Egyébként te kiveszed a részed a házimunkából, vagy csak néha besegítesz? Mert ha nem elvárhat érte pénzt elvégre a cseléded és te a munkáltatója.
nov. 10. 18:38
 3/14 anonim ***** válasza:
68%

Ki vagy használva. Nekem nőként nem lenne pofám ehhez.

Mi külön kasszán vagyunk, van közös számlánk, amire 50-50 fizetünk és amiről pl a bevásárlás meg a randik mennek.

nov. 10. 18:38
 4/14 anonim ***** válasza:
86%
Elkényelmesedett. Ezért én se tudom hibáztatni, de gondold végig józan fejjel. Ha te egy éven át mindent alá raksz, és eleinte kérdezi adjon-e bele de mindig az a válaszod hogy nem kell, akkor persze hogy idővel ez lesz az alap. Már végül meg se kérdezi.
nov. 10. 18:39
 5/14 anonim ***** válasza:
85%

"Régen nem így volt"

Mi, mikor és miért változott?

Tudja, hogy ez így nem OK nálad?

Miért nem szólsz?

A végsőkig kihasznál, ha hagyod.

nov. 10. 18:39
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát de nem szólsz neki, akkor neked ez megéri azért cserébe, amit ad.
nov. 10. 18:44
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Dehát miért nem beszélitek meg?
nov. 10. 18:50
 8/14 A kérdező kommentje:

Mikor össze költöztünk megbeszéltük hogy nem fillérezunk egymás felé, felnőttek vagyunk mindenki a lehető legtöbbet teszi félre hisz házat akartunk venni. Én a lakás költségeket, ő a bevásárlást állja, randinál felváltva fizetünk.

Aztán úgy adódott hogy a covid óta sokszor volt beteg, de nem ágyhoz kötött és én mentem egyedül bevásárolni. Aztán ez is rajtam maradt. Ő meg meg semmit nem kérdezett mennyit fizettem.

nov. 10. 18:57
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Vagy figyelmetlen, vagy lapít, és kihasználja, hogy nem mersz szólni. Mindkettő red flag.

(Bár a szexhez lennének ennyire félénkek az emberek, nem a komnunikációhoz.)

nov. 10. 19:55
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

8

Akkor lehet megérett a dolog az újabb elbeszélgetésre...

nov. 10. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!