Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy a büszkeséged előrébb helyezed mint a párod? Képes vagy haragudni hozzá nem szólni csak hogy érezzed te nyertél neked volt igazad?
Figyelt kérdés
Sok büszke embert ismerek aki képes az embeert eldobni mert nem bírja elviselni ha nem neki van igaza, ha nem úgy mennek a dolgok ahogy ő akarjanov. 5. 16:32
1/8 anonim válasza:
Ez nem büszkeség, hanem bunkózás. Tipik proliknál megy ez.
2/8 anonim válasza:
Csatlakozom 1-eshez, csak bizonyos szint alatt dívik ez. Intelligens, kultúrált emberek nem így kezelik a konfliktusokat.
3/8 anonim válasza:
Nárcisztikusak is csinálják, passzív-agresszív emberek.
4/8 A kérdező kommentje:
Passziv agresszív emberkenél en is tapaszztaltam ezt. De vajon szenvednek belül közbe hogy a büszkeség maiatt elvesztik aztakit szeretnek?
nov. 5. 16:50
6/8 anonim válasza:
Taszítónak gondolom az efféle hatalmi játszmákat. Ha szeretem a páromat, egy csapat vagyunk, tulajdonképpen miért fontos hogy kinek volt igaza? Nem az a lényeg, hogy együtt haladjunk előre?
7/8 anonim válasza:
Szerintem nem. Neki ez fontosabb. Bár amúgy nem ártana, ha pár embet kicsit büszkébb lenne.
8/8 anonim válasza:
Normális párkapcsolatban, ahol szeretik egymást nem történik ilyen. Akkor ez csak egy kényelmi kapcsolat volt, kihasználták egymást. De jó párkapcsolatban is fontos megbeszélni a konfliktust. Ha az egyik fél megbántva érzi magát (és lehet, hogy joggal) és nem beszélik át, hogy mi történt, akkor nem fognak tudni együtt haladni előre. A sérelmek egy ideig halmozódnak aztán megmérgezik a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!