Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanád egy nálad jóval idősebb srácnak hogy talán beleszerettél, vagy nem kezdeményeznél?
Vannak olyan jelek amelyek utalhatnak hogy bejövök a srácnak?
Türelmetlen típus vagyok szerintetek elmondjam neki hogy szeretem, tetszik?
Már utaltam rá, meg szerintem ő is szeretné vagy nem tudom.
Csak szerintem zavarja a korkülönbség.
Mit csináljak?
Értelmes válaszokat szeretnék!
Előre is köszi!
szerintem csak ez lehet a baj?
de hát hogy adjam a tuttára hogy engem ez rohadtul nem érdekel és ha akarja akkor titokba találkozunk?
nem értem...hisz SZERETEM
Lehet, hogy ő azt tudja, vagy érzi, hogy téged nem érdekel, hogy idősebb, de ő tart tőle egyenlőre. (Pl.: szüleid miatt, a törvény miatt, stb.)
Beszélj vele mindenképp, csak úgy fogjátok tudni, hogy mi a helyzet.
igen felkészültem de nem ugy ismertem meg hogy egyből az első héten ágyba vinne!!!
szerintem minden nő próbára teszi a pasit hogy szereti e igazán hogy egy ideig huzza még az időt. ha oda került a sor akkor állok elébe
De kár, hogy nem lehet neked zöld mancsot adni :)
Ha tényleg 16 éves vagy, akkor elég érett a gondolkodásod.
Kívánom a legjobbakat, és a boldogságot, hogy együtt lehessetek!
Jelek mindig is vannak... most hogy ki hogyan értelmezni őket, egyénfüggő, de tény, hogy egy bizonyos határ átlépése után a jelek már egyértelműen utalnak arra, hogy nem úgy tekint rád, mint egy átlagos valakire...
Amúgy meg teljesen hasonló cipőben járok, mint te, vagy pedig az előttem szólóak(: Az én történetem is ilyen, s egyszerűen nem tudok kilépni belőle... vállal valamelyikőtök tanácsadást? (:
szia!
írhatnál privátot sajnos én nem tudok neked irni nem irja ki a címed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!