Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondanád egy nálad jóval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondanád egy nálad jóval idősebb srácnak hogy talán beleszerettél, vagy nem kezdeményeznél?

Figyelt kérdés

Vannak olyan jelek amelyek utalhatnak hogy bejövök a srácnak?

Türelmetlen típus vagyok szerintetek elmondjam neki hogy szeretem, tetszik?

Már utaltam rá, meg szerintem ő is szeretné vagy nem tudom.

Csak szerintem zavarja a korkülönbség.

Mit csináljak?

Értelmes válaszokat szeretnék!

Előre is köszi!

2010. nov. 5. 09:07
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

szerintem csak ez lehet a baj?

de hát hogy adjam a tuttára hogy engem ez rohadtul nem érdekel és ha akarja akkor titokba találkozunk?

nem értem...hisz SZERETEM

2010. nov. 5. 15:06
 22/29 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ő azt tudja, vagy érzi, hogy téged nem érdekel, hogy idősebb, de ő tart tőle egyenlőre. (Pl.: szüleid miatt, a törvény miatt, stb.)

Beszélj vele mindenképp, csak úgy fogjátok tudni, hogy mi a helyzet.

2010. nov. 5. 16:13
 23/29 anonim ***** válasza:
éa is felkészültél hogy 41éves pasival kellene szexelned?és nem huzogathatod hónapokig azért mert 16vagy?mert neki már szükségletei vannak.
2010. nov. 5. 17:24
 24/29 A kérdező kommentje:

igen felkészültem de nem ugy ismertem meg hogy egyből az első héten ágyba vinne!!!

szerintem minden nő próbára teszi a pasit hogy szereti e igazán hogy egy ideig huzza még az időt. ha oda került a sor akkor állok elébe

2010. nov. 5. 19:22
 25/29 anonim ***** válasza:

De kár, hogy nem lehet neked zöld mancsot adni :)

Ha tényleg 16 éves vagy, akkor elég érett a gondolkodásod.

Kívánom a legjobbakat, és a boldogságot, hogy együtt lehessetek!

2010. nov. 5. 19:36
 26/29 A kérdező kommentje:
remélem ezt komolyan tiszta szívből mondod, mert akkor nagyon köszönöm..!
2010. nov. 5. 20:34
 27/29 anonim ***** válasza:
Persze, hogy tiszta szívből mondom (írom), olyan ritka ezen az oldalon az ilyen tizenéves :)
2010. nov. 5. 20:50
 28/29 anonim ***** válasza:

Jelek mindig is vannak... most hogy ki hogyan értelmezni őket, egyénfüggő, de tény, hogy egy bizonyos határ átlépése után a jelek már egyértelműen utalnak arra, hogy nem úgy tekint rád, mint egy átlagos valakire...

Amúgy meg teljesen hasonló cipőben járok, mint te, vagy pedig az előttem szólóak(: Az én történetem is ilyen, s egyszerűen nem tudok kilépni belőle... vállal valamelyikőtök tanácsadást? (:

2010. dec. 2. 15:04
 29/29 A kérdező kommentje:

szia!

írhatnál privátot sajnos én nem tudok neked irni nem irja ki a címed...

2010. dec. 2. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!