Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondanád egy nálad jóval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondanád egy nálad jóval idősebb srácnak hogy talán beleszerettél, vagy nem kezdeményeznél?

Figyelt kérdés

Vannak olyan jelek amelyek utalhatnak hogy bejövök a srácnak?

Türelmetlen típus vagyok szerintetek elmondjam neki hogy szeretem, tetszik?

Már utaltam rá, meg szerintem ő is szeretné vagy nem tudom.

Csak szerintem zavarja a korkülönbség.

Mit csináljak?

Értelmes válaszokat szeretnék!

Előre is köszi!

2010. nov. 5. 09:07
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
ha gondolod beszélhetnénk e-mailen kiraktam a címem. csak szólj ha írtál mert akkor megnézem.
2010. nov. 5. 10:21
 12/29 anonim ***** válasza:

Ha ez nekem szólt, akkor köszönöm a lehetőséget, jó lenne beszélni valakivel, aki hasonló cipőben jár. :)

Írok.

2010. nov. 5. 10:28
 13/29 anonim ***** válasza:
remek ..akkor majd megnézem a leveleim,és ott folytatjuk
2010. nov. 5. 10:30
 14/29 A kérdező kommentje:

sziasztok!

én is irtam valamelyikőtöknek mert a másikotoknak nem volt kiirva privát e-mail!

nincs családja gyerekei soha nem is volt!

lehet az a baj hogy még fiatalkorú vagyok?

2010. nov. 5. 10:32
 15/29 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Én a 16 év korkülönbséggel vagyok, és nem nekem írtál :)

Hát ha nincs családja, gyereke, senkije, akkor valószínűleg a korkülönbség a gond. Hány éves vagy? Mert mondjuk, ha 16, ő meg 41, az úgy tényleg húzós... Nem ítéllek el, félre ne értsd, de ha belegondolsz az ő helyzetébe, Te is megértheted. Valószínűleg mindenki pedofilnak nézné.

Amikor utaltál rá, hogy reagált?

2010. nov. 5. 10:42
 16/29 A kérdező kommentje:

mosolyog, kacsingat, dicséri a hajam ruhám..stb.

légyszi írj privát üzit mert én nem tudok kezdeményezni neked mert a hozzászólásodnál nem írja ki hogy privát üzenet:S

2010. nov. 5. 10:50
 17/29 anonim ***** válasza:
Rendben, írok!
2010. nov. 5. 10:52
 18/29 anonim ***** válasza:
válaszoltam mindkettötöknek
2010. nov. 5. 10:57
 19/29 A kérdező kommentje:
nagyon köszi!
2010. nov. 5. 11:03
 20/29 anonim ***** válasza:
Voltam már ilyen helyzetben, bár csak 12 év korkülönbséggel. Mi akkor megbeszéltük, és a srác teljesen őszintén elmondta nekem, hogy szeret, de szeretné megvárni, míg 18 leszek. Nem lehet, hogy őt is csak ez zavarja, hogy még fiatalkorú vagy? Lehet, hogy vonzódik hozzád, de nem szeretne ezáltal sem neked, sem magának bajt.
2010. nov. 5. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!