Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanád egy nálad jóval idősebb srácnak hogy talán beleszerettél, vagy nem kezdeményeznél?
Vannak olyan jelek amelyek utalhatnak hogy bejövök a srácnak?
Türelmetlen típus vagyok szerintetek elmondjam neki hogy szeretem, tetszik?
Már utaltam rá, meg szerintem ő is szeretné vagy nem tudom.
Csak szerintem zavarja a korkülönbség.
Mit csináljak?
Értelmes válaszokat szeretnék!
Előre is köszi!
Ha ez nekem szólt, akkor köszönöm a lehetőséget, jó lenne beszélni valakivel, aki hasonló cipőben jár. :)
Írok.
sziasztok!
én is irtam valamelyikőtöknek mert a másikotoknak nem volt kiirva privát e-mail!
nincs családja gyerekei soha nem is volt!
lehet az a baj hogy még fiatalkorú vagyok?
Kérdező!
Én a 16 év korkülönbséggel vagyok, és nem nekem írtál :)
Hát ha nincs családja, gyereke, senkije, akkor valószínűleg a korkülönbség a gond. Hány éves vagy? Mert mondjuk, ha 16, ő meg 41, az úgy tényleg húzós... Nem ítéllek el, félre ne értsd, de ha belegondolsz az ő helyzetébe, Te is megértheted. Valószínűleg mindenki pedofilnak nézné.
Amikor utaltál rá, hogy reagált?
mosolyog, kacsingat, dicséri a hajam ruhám..stb.
légyszi írj privát üzit mert én nem tudok kezdeményezni neked mert a hozzászólásodnál nem írja ki hogy privát üzenet:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!