Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a szüleim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a szüleim azt akarják, hogy ebbe a kapcsolatba maradjak?

Figyelt kérdés
Már jó pár napja már nem érzek semmit a párom iránt; de a szüleim meg azt szeretnék, hogy maradjak vele ez miért jó?

tegnap 21:53
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Kevés az infó. Lehet, hogy anyagiak miatt, vagy féltik, hogy inni fog, vagy téged, hogy nincs hová menni,....
tegnap 22:32
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Mert ok jobban latjak,h osszeilletek.
ma 00:05
 3/8 A kérdező kommentje:
Egyre több a vita, rám szól, hogy miért alszok el olyan korán a munkám miatt, rám szól, hogy valtoztassak magamon mert másképp rossz vége lesz, az én munkám nem fárasztó mert csak kocsit tologatom (takarítok)
ma 07:11
 4/8 A kérdező kommentje:
És nem vagyok már olyan szerelmes mint az előtt voltam
ma 07:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem akarják, hogy vissza költözz a nyakukra.
ma 07:15
 6/8 A kérdező kommentje:
Itt lakunk a szüleimnél
ma 07:26
 7/8 anonim ***** válasza:

A szüleid valamit nagyon nem vesznek észre. Vagy már unokákat akarnak, én nem tudom...

De nekem ennyi leírás elég volt rá, hogy kiderüljön:

1) éretlen és alkalmatlan vagy még egy komoly párkapcsolatra

2) nem vagytok képesek pároddal megbeszélni a problémákat, kifejezni az érzéseiteket, szükségleteiteket. Ez az alapja lenne egy kapcsolatnak... a vitáknak nincs megoldása, nincsenek érvek-ellenérvek, nincs kompromisszumra törekvés. Csak beszéltek, és sérültök. Ez nem kapcsolat így

3) szüleid hülyék, mint a tököm, de ez látszik is, ha ilyen gyereket neveltek, mint ami belőled lett.

Ezt ne fogd fel rosszul. Ez csak annyit jelwnt, hogy ha most felismered ezeket a beidegződéseket, viselkedésmintákat, akkor el lehet kezdeni velük dolgozni, foglalkozni. Lehet javítani a kommunikáción, lehet tanulni az asszertivitást, közelwbb kerülhetsz a párodhoz, ha megismeritek egymás szeretetnyelvét, stb... ezercsillió lehetőség van, amivel lehet úgy energiát belefektetni egy párkapcsolatba, hogy az utána sokkal többet adjon vissza

Ilyenekről kéne beszélnetek, ha vita van... mert miért nincs már olyan szerelem, miért nem tesztek érte?

ma 08:04
 8/8 A kérdező kommentje:

Én próbálkoztam nem egyszer leülni vele beszélni de mit csinál nyomkodja a telefont, meg kérdeztem tőle, hogy ez így jó ami van köztünk nem szólt rá semmit sem tovább nyomkodta a telefont

Én már fölöslegesen jártatom a szám mikor nem is érdekli

ma 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!