Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek maradjak így benne a kapcsolatban,ha így érzek?
Nem kell még megállapodnod ha fiatal vagy.
Csak ne gyerekkel akard feldobni.
Szerintem kb. 60 év felett lenne legitim indok, hogy hát nincs lángoló szerelem, de szeretet van, meg jó kis kirándulások és hát jól elvagyunk, ezért vele maradok.
Középkorúan, pláne fiatalon (16-35) szerintem nagyon nem normális, hogy elmúlik a szerelem 4 év után, és mint barátok vannak együtt.
A szerelem átalakul - ezt a nagyszüleimtől hallottam, akik leéltek egymással 40-50 évet, és maguk, mint ember is megfáradtak.
Ez az első komoly kapcsolatod, vagyis saját magad nem tapasztaltad ezt meg, de másokat láthatsz esetleg, hogy vannak azért hevesebb érzelmek. Az más kérdés, hogy milyen minőségűek, de egy biztos, ahol a közömbösség nyer teret, az a kapcsolat tuti meghal, és nem leszel boldog benne. Nem föltétlen visszafordíthatatlan folyamat, de semmiképp nem ez a normális egy fiatalabb/középkorú párnak.
Nekem is volt egy 1 hónap híján 4 éves kapcsolatom (első kapcsolatom), még szakítás után is 2 évig dúltak az érzelmek, mert sajnos kénytelenek voltunk közel maradni egymáshoz.
4 év után? Mi 12 éve vagyunk házasok, a mai napig is ugyanúgy elvagyunk mint az első pár hónapban.
Szex is van rendszeresen, spontán is, beszélgetni is ugyanúgy tudunk, nevetni is.
Szóval nem, ez nem normális és ha így érzel, akkor talán nem vele kellene lenned.
Az elmélet rendkívül változó. Lehet havonta váltani a partnereket, de lehet évente, tizenévente váltani vagy örökre benne maradni.
A szerelem, a másikkal való boldog élet nyilván alap. Ennek pedig része a szex és a rózsaszín köd. Van akinek ez megmarad, van akinek nem marad meg.
Ezt kell megismerni. Ha tudod milyen vagy, akkor sokkal egyszerűbb a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!