Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyósomra féltékeny vagyok, én vagyok a probléma?
Ez fordítva is kellemetlen lenne. Egyébként simán lehet, hogy a lidl-öst csak próbából vette meg, és amikor látta, hogy jó, meg hogy mik a hiányosságai, akkor vett egy jobbat.
Egyébként véletlenül velvetheted az anyjának is, hogy nektek a fia mit vett.
Megértelek egyébként, valahol megalázó... örülnél a sajátomnak, de a társam hozzáállása zavarna, illetve azt venném, hogy nem vagyok elég fontos, ha egy szülőért sokkal jobban rajong.
Anyukának szülinapja volt, párod vett neki egy jó minőségű vmit. De eszébe jutott hogy te ezen úgyis kiakadsz ezért neked CSAK ÚGY alkalom nélkül vett egy ugyanazt. Csak épp a jó, netről úgysem jött vna meg ezért beugrott a legközelebbi boltba és kaptál egyet te is..
Nem lehet innen nézni a sztorit?
Eleve egy bnő stb-nek konyhai és háztartási eszközt venni szülinapra, karácsonyra az gáz sztem. Abban semmi személyes "nekiszóló" hatás nincs.
Egy NŐ-nek nőies léleksímogató ajándékot kell venni szülinapra. Pl. virág, parfűm, fehérnemű stb.
Igen te kaptad előbb a semmiért... csak úgy.. Mert meglátta és meglepett vele...
És azon rinyálsz hogy az anyjának szülinapjára is vett egyet.. pf...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!