Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Anyósomra féltékeny vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyósomra féltékeny vagyok, én vagyok a probléma?

Figyelt kérdés
A napokban kaptam a páromtól egy lidl air fryert, másnap elment és vett az anyjának egy xiaomi okos air fryert születésnapjára. Valamiért úgy érzem, féltékeny vagyok rá, pedig az enyém is egy teljesen jó sütő, de mégis rossz érzéssel tölt el. Vajon itt nekem kell változtatnom? Nem akarom felhozni a páromnak mert szerintem dühös lenne, nem akarok telhetetlennek tűnni...

okt. 31. 04:13
 1/8 anonim ***** válasza:
56%

Ez fordítva is kellemetlen lenne. Egyébként simán lehet, hogy a lidl-öst csak próbából vette meg, és amikor látta, hogy jó, meg hogy mik a hiányosságai, akkor vett egy jobbat.

Egyébként véletlenül velvetheted az anyjának is, hogy nektek a fia mit vett.

Megértelek egyébként, valahol megalázó... örülnél a sajátomnak, de a társam hozzáállása zavarna, illetve azt venném, hogy nem vagyok elég fontos, ha egy szülőért sokkal jobban rajong.

okt. 31. 05:53
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Ugyanazt veszi az anyjának amit kap tőle? Ez de égő.
okt. 31. 06:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Illetve ugyanazt amit a párjának.
okt. 31. 06:11
 4/8 anonim ***** válasza:
55%

Anyukának szülinapja volt, párod vett neki egy jó minőségű vmit. De eszébe jutott hogy te ezen úgyis kiakadsz ezért neked CSAK ÚGY alkalom nélkül vett egy ugyanazt. Csak épp a jó, netről úgysem jött vna meg ezért beugrott a legközelebbi boltba és kaptál egyet te is..

Nem lehet innen nézni a sztorit?

okt. 31. 08:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Eleve egy bnő stb-nek konyhai és háztartási eszközt venni szülinapra, karácsonyra az gáz sztem. Abban semmi személyes "nekiszóló" hatás nincs.

Egy NŐ-nek nőies léleksímogató ajándékot kell venni szülinapra. Pl. virág, parfűm, fehérnemű stb.

okt. 31. 09:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Gondolom úgy történt, hogy a Lidlben meglátta és úgy döntött, megveszi neked csak úgy, hátha tudod majd használni és örülnél neki. Később pedig eszébe jutott, hogy az anyukája szülinapjára is jó lenne egy ilyen sütő, de mivel az születésnap, nem Lidl akción akart venni hanem vett egy jobb minőségűt. Szerintem nincs ebben semmi, kivéve ha a te szülinapodat meg a Lidl-ben tudná le.
okt. 31. 11:55
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az air fryernek nagyon örülök, mert én nagyon szeretek a konyhában lenni. Azt elfelejtettem írni, hogy én kaptam előbb, és nem az anyja.
okt. 31. 11:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen te kaptad előbb a semmiért... csak úgy.. Mert meglátta és meglepett vele...

És azon rinyálsz hogy az anyjának szülinapjára is vett egyet.. pf...

okt. 31. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!