Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Eltávolodtunk,hogyan élesszük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltávolodtunk,hogyan élesszük újra?

Figyelt kérdés

A pasim (15 év van közöttünk,ő az idősebb) kb fél éve egyre kevesebbet kezdeményez, legyen szó szexről vagy bármi másról. A szex is mindig egyhangú volt az elmúlt hónapokban, ugyanaz a póz,ugyanaz a struktúra.

Igaz, hogy mostanában egy hormonális betegség miatt híztam 10 kilót, de már rajtavagyok hogy leadjam.

Hogyan tudnám újra feléleszteni benne a tüzet? akár valami szexuális tipp vagy bármi jól jönne.

27N

okt. 30. 00:32
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
44%
-10 kg
okt. 30. 00:54
 2/22 anonim ***** válasza:
72%

10 kiló semmi...ha ezen problémázik úgy hogy beteg vagy akkor nem szeret.

Kérdezd meg konkrétan mi a franc a baja. Egy komoly beszélgetés kell. Aztán kiderül, ha nem akkor is sztm kuka.

N 32

okt. 30. 01:30
 3/22 anonim ***** válasza:
55%
Én 17 év alatt 40 kilót híztam párom mellett és így is szeret. Csak egy példa volt..
okt. 30. 02:57
 4/22 anonim ***** válasza:
26%
3. A fene a gusztusát a párodnak! 😂 Irigylem az ilyen igénytelen embereket, akiknek minden mindegy. Gondolom ő is zabál meg nem egy férfias jelenség(várom a választ hogy ó, dehogynem, igényes, jóképű, sportos hapsi). 😂
okt. 30. 06:36
 5/22 anonim ***** válasza:
81%
4 a lényegen nem változtat, hogy paraszt vagy (nem, nem vagyok kövér mielőtt jön a hülye dumád).
okt. 30. 06:43
 6/22 anonim ***** válasza:
51%

5. Semmi baj, annak gondolsz akinek csak akarsz, tudod, a lényegen nem változtat. Most mondjam azt, hogy egy kísérletet bizonyítok? Ugyan már, ez a hely a tökéletes terep bizonyítani az ember valós reakcióját a helyzetekre.

+40kg az pont jó, határeset, de pint jó! 😂 Ha izomban nézem is, csupa egészség, főleg hogy annak is a 80%-a víz. A keringési rendszerre is áldásos a testtömeg ilyen mértékű gyarapodása, de gondolom neked is a kötelező pajzsmirigy probléma áll fenn. +40kg meg más különben az acélos akaraterőd ékes bizonyítéka.

Baj, ha nekem az ilyen ember se nem szexi, se nem vonzó se emberileg, se nem látom benne azt, akinek komoly céljai vannak az életben? Aki önmagának ezt bizonyítja, az mit sugall felém?

Bammmm, jöhet a sértődésből írt kommented! 🙂

Nem vagyok híve a szivárványos cukormáznak, nem kell elfogadnom, szeretnem és a sggét nyalnom a felebarátomnak és az idegeneknek. Ha ez a véleményem, vállalom. Az hogy a kis egód meg tobzódik, nem az én bajom. Ha meg szuper szexi vagy +40kg felesleggel, és a párod ezt pezsgő bontással honorálja, akkor meg örülj, megtaláltad az igazit. Az én szemszögemből ez gusztustalan, sőt rám nézve is degradáló, ugyanis 6 éves korom óta sportolok, egészségesen élek. Ez megy 44 éve. Tehát ha 50 évesen 25 éves szintű testem van férfi létemre, akkor szerintem érthető az ellenérzesem. 25 éve vagyok házas, még mielőtt lúzernak neveznél, a feleségem 45 évesen heti 4x edz háromféle edzés típust, és odafigyel hogy miket eszik. Szóval hogy kimondom amit gondolok, az a te világodban parasztot meg felszínes embert jelent, az max csak neked gyógyír. 🙂

okt. 30. 07:07
 7/22 anonim ***** válasza:
45%
6-os lehet kevesebbet szexelsz hetente, mint én a 40 kg feleslegemmel és az is lehet, hogy előbb meg fogsz halni. Meg ha annyira csúcs szuper tested és életed van, nem írtál volna egy oldalt az én fikázásomról. 3-as voltam. További jó edzést a feleségeddel.
okt. 30. 07:56
 8/22 anonim ***** válasza:
Miért távolodtatok el?
okt. 30. 08:15
 9/22 anonim ***** válasza:
40%
40 kiló + ha előtte 55 kiló voltál ami elég vékony, akkor most 95 kilós Ursula típusú tested van😬😬 Kemény faxú pasid van irigykedem, nekem biztos nem állna fel rád🤣
okt. 30. 08:56
 10/22 anonim ***** válasza:
Ha tízet híztál, akkor mínusz 16-18 és egyből kívánni fog.
okt. 30. 09:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!