Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a párom haverjába mit tegyek?
Megesik. Ha most rájöttél, hogy nem a jelenlegi párod az igazi, akkor tudod a választ. Lehet ideje ott hagyni. Nem szabad más érzelmeivel játszani.
Szakítás után kicsit később majd tűnj fel a haver szeme előtt, aztán meglátod mi lesz.
Azt semmiképp ne csináld, hogy megcsalod.
Személyszerint én azt gondolom ez már elég erős jelzés, ha együtt vagy valakivel, és hirtelen a semmiből jön valaki és beleesel meg elkezdesz hozzá vonzódni. Ez csak jelent valamit a jelenlegi kapcsolatodra nézve. Nem egymás mellett a helyetek.
A haverral meg picit később mèg lehet is valami, csak ne így egyből ez legyen az indok, mert azzal csak fájdalmat okozol.
Hát... ez még nem szerelem szerintem, csak jól esett a figyelmesség.
Viszont, ha a barátodat nem szereted, akkor érdemes lenne megfontolni a szakítást, bármi is az érzésed más irányába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!