Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi van ha kezdek beleszeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van ha kezdek beleszeretni a páron egyik távoli haverjába?

Figyelt kérdés

Megromlott a viszonyom a párommal, és a haverjával viszont jobb lett a kapcsolatom,és én sem vagyok közömbös neki,és én sem neki....nem tudom mitévő legyek?

20/N

2012. ápr. 2. 12:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szakíts a pároddal.

Utána adj egy kis időt magadnak, míg tisztázódnak az érzelmeid.

Én 6 éve már végig jártam ezt az utat. Pont áprilisban szakítottam a párommal, májusban jöttem össze a haverjával, illetve csak én hittem azt, hogy haverok, inkább ismerősök voltak. Azóta is együtt vagyunk, szerelmesek egymásba, együtt élünk és van egy pici lányunk.

Ezt csak te tudod eldönteni, tisztázd le magadban. Nekem azt tanácsolták, hogy felejtsem el a "havert", nem hallgattam rájuk. Jól tettem.

2012. ápr. 2. 12:30
 2/7 anonim ***** válasza:
kérdés mennyire távoli az a távoli haver
2012. ápr. 2. 12:35
 3/7 A kérdező kommentje:
Annyira távoli,hogy kb fél évente találkoznak a buszon,és ott beszélnek 1 órát...
2012. ápr. 2. 13:22
 4/7 anonim ***** válasza:
hát akkor nem annyira cink a dolog
2012. ápr. 2. 13:44
 5/7 Loriska13 válasza:
100%
Gondold végig: sokszor ha megromlik a viszony két ember között gyakran az egyik fél egyből másokat is észrevesz a környezetében és azt gondolja h vele jobb lehetne...DE: ez nem mindig van így. Nem írtad mióta vagy együtt a mostani pároddal, de az a minimum h megpróbálod megbeszélni vele a problémákat amiket te észlel. Amennyiben nem hajlandó beszélni róla, vagy nem hajlandó változtatni és emiatt te úgy érzed h nem lenne tovább neked megfelelő társ, szakíts fele. Aztán randizgass a másik sráccal, szigorúan randi, semmi szex. Próbáld meg megismerni még jobban és eldönteni, valóban olyan jó az a srác, vagy csak a rossz kapcsolatod árnyékában tűnt jobbnak.
2012. ápr. 4. 13:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Ugyanazt írtad 2x.Amúgy az van,hogy összejösz vele,gondolom,aztán anyázás lesz.Rossz alapokra nem jó kapcsolatot építeni.
2012. ápr. 4. 13:17
 7/7 A kérdező kommentje:

22 hónapja vagyok együtt a párommal...

Egyébként köszönöm az eddigi válaszokat, mentek a zöld kezecskék ;)

2012. ápr. 4. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!