Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Higyjek a pszichológusnak ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Higyjek a pszichológusnak ha az elmondásom alapján ezt mondta?

Figyelt kérdés
Elhagyott a párom nagyon magam alá kerültem lettem, háziorvos javaslatára elmentem a pszichológushoz első két alkalom azzal telt el kellett mesélnem az egész kapcsolatunkat. És erre annyit mondott a pszichológus ne sajnáljam ami történt mert szerinte exem mérgező, bántalmazó ember és még azt is gyanitja hogy személyiségzavaros és örüljek hogy még azelőtt hagyott el hogy pl esküvő meg gyerek lett volna mert akkor sokkal rosszabbul járhattam volna.
okt. 26. 23:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem ferdítetted el a valóságot, akkor igen.
okt. 26. 23:52
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Miért ne hinnél neki?
okt. 27. 00:02
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
Mert inkább az exnek hiszel akivel vége?
okt. 27. 00:04
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Higgy
okt. 27. 00:55
 5/10 anonim ***** válasza:
15%
Gondolom fizettél a szakvéleményéért. Legközelebb inkább add nekem.
okt. 27. 00:58
 6/10 anonim ***** válasza:
92%

Igen, ezek lehetnek teljesen valid dolgok. A pszichológus az egy szakember, az elmondásodból felismert néhány mintázatot, amik beleillhetnek ezekbe a problémákba. Nyilván diagnózist nem fogvtudni kiállítani róla, de a gyanú az fennállhat.

Viszont azt nagyon szakmaiatlannak tartom, hogy ezeket így mondta ki. Inkább veled és a te érzéseiddel és gondolkodásmódoddal kellene foglalkoznia.

okt. 27. 01:57
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát elég sok a kókler ebben a szakmában amúgy.

Szerintem ezeket ilyen vigasz ágon mondják, hogy ne sajnálkozz, hanem kezdj el a jövőbe tekinteni, ami amúgy jogos. Úgy vannak vele, könnyebb úgy elengedni egy kapcsolatot, ha bebizonyítják az illetőről, hogy bántalmazó személyiségzavaros, pedig én azt gondolom, bárkinek a viselkedéséből ki lehet ragadni gáz elemeket, pláne ha évek alatt nézzük. Ettől függetlenül persze lehet, hogy tényleg súlyos eset volt exed, de az is lehet, hogy teljesen normális volt, és ezt a szakítást veszteségként kell elkönyvelned. Csak ezt nem fogja neked mondani.

Egy biztos, ha elhagyott, ő már nem úgy érez, és így úgysem lennél boldog, szóval örülni kell a megtörtént szép időnek, és bízni benne, hogy lesz még az életben szerencséd.

okt. 27. 07:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Higyj. Nekem (férfi vagyok) a szexuálpszichológus mondott, vagyis kérfezte, hogy mennyi ideig bírom ezt így. Hát bírtam majdnem 3 évig, de a végén majdnem beleőrültem, a családjának 3 év alatt nem mutatott be, nem is tervezte, és szeret mint csak embert az exem, én szerelmes voltam, de muszáj volt meglépni a szakítást, nagyon nehezen dolgoztam fel, hogy ő még ekkor sem mondta azt sem, hogy legalább beszélek erről a dologról a családdal, elvált anyuka volt 3 gyerekkel.
okt. 31. 05:08
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
#8 Te nagyon zavaros vagy.
okt. 31. 09:39
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
9#. Nem tudom, hogy mi ebben a zavaros, leírtam egy tapasztalatom, de a lényeg, hogy a kérdező higyjen a pszichológusának. Ennyi.
nov. 1. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!