Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit tenne ilyenkor?
Az a helyzet hogy a párom 5 éve elvesztette az édesanyját. Azóta szinte napi szinten fuvezett és sokat is ivott. Viszont az elmúlt pár hétben alig alig, próbálja letenni. Ezáltal viszont sokkal feszultebb. Ma volt kint a temetőbe és már előtte elkezdett inni hogy "bírja lelkileg".
Irt hogy lassan haza ér de nagyon rosszul van, sírt is.
Amint hazaert egyből elkezdett sírni kint én pedig atoleltem és próbáltam vigasztalni. Tudattam vele hogy ott vagyok mellette es nincs egyedül.
Megkert hogy menjek be mert egyedül akar lenni. Viszont kb 15 perc múlva újra kimentem mivel hallottam hogy üti a kezét/fejét a falba. De megint bezavart. Ez újra megismetlodott. Kimentem hozzá és kértem hogy jöjjön be, inkább elmegyek egy órára ha azt akarja.
De indulatosan atfutott a lakáson majd az ajtóban amikor próbáltam megallitani félre lökött és a falhoz szorított ami eléggé fájt. Végül elviharzott.
Ti engednétek ezt a viselkedést?
Én értem hogy szörnyű amin keresztül ment és fáj neki de nálam ez már egy határt atlep.
És nyilván én vagyok a szar amiért ezt felhoztam neki, csak rontok a helyzeten azzal hogy "őt hibaztatom",allitasa szerint.
Megkérdezném hogy az anyja ha ezt látja hogy a fia önpusztito az hogy esne az anyjának?
Ha annyira szereti nem okozna neki fájdalmat..
Amugy lehet meg is van ijedve attol hogy önállóan kéne felnőtt emberként felelősségteljesen létezni és nincs aki pesztrálja.
A sikeres életútban lehetne motiválni, hogy lehessenek sikerei kilátásai jövője stb.
A legtobb drogosnak ez a baja hogy nincs jövőképe se hite reménye se, csak azt látja hogy megélni se lehet ha dolgozik se, az élet az sz.r és rossz, menekülni kell abból és nem látni a reált. Struccpolitika.
Es a szerek adnak is egy jó kis illuzióképet egy másik mátrixot.
A negativ spirálbol meg nehéz kitörni mert az emberi agy önigazolásokra van beállitodva
Ergo ha pozitiv életélményeket hajkurászna nyilván arra állna át az agya és azt önigazolná mindig.
Ha vki mindig azt nézi hogy a pohár felig üres az le is viszi a pokolba is.
Nálunk egy szomszed 190 magas izomállat ilyen de józanul. Állandoan szid mindenkit belever a falba ejszaka néha ordít mindenkit utál a világot is azt is ha szembejönnek emberek a járdán és kerülgetni kell, belevert msr az üvegajtoba is csak mert nehezen nyílik ki, folyamat vagy a mentőket vagy rendőrt hívtak rá állandoan a szomszedok mire ki lett lakoltatva.
És ebbol nem rángatja ki senki..
Saját döntést kell meghozni arrol hogy elkezdem most az életben azt kutatni mi a jó es csak azzal törődni kezdve azzal.pl hogy süt a nap, hogy rámosolygott vki, hogy helye van az emberek közt stb es ebbe a spirálba beragadni. És ez visz felfelé.
Tobb ehhez hasonló véleményt nem kérek köszönöm!
Tisztában vagyok azzal hogy rosszul hangzik de nem az.
Ez a férfi ugyanis a legtöbb világ életében józan embernél is sokkal több mindent letett az asztalra.
A kábítószer pedig a kapcsolatunkra nem ment rá soha.
A párom dolgozik, jól keres, rendes tisztelettudo férfi!
Nem egyszer hagyta abba egyik pillanatról a másikra a szer fogyasztását. Képes ép elmével gondolkozni és dönteni.
Szóval ezzel kapcsolatban fejetos a téma, a kérdésre szeretnék választ/véleményt kapni. Normálisan!
Akkor minek írtad ki a kérdést? It éve élsz egy drogos és alkesz mellett.
Ja, nyilván nem turném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!