Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagàlnàtok erre?
Figyelt kérdés
A baràtnőmmel sètàltunk. Làttunk egy porschet, ès egyből megnèzte, majd integetett meg mondta olyan lànyosan, hogy: "Sziaaaa!" Aztàn gyors èszbekapott ès mondta, hogy nem kellene ez az autò meg a szìne sem tetszik. Egyszer volt hasonlò pèlda, amikor szintèn egy dràga autòt làttunk, ès akkor is megnèzte, meg mondta, hogy megnèzi egyedül van-e benne a pasi. Akkor szóltam, hogy ez undorìtò, meg tiszteletlen szàmomra. Most azt èrzem, hogy màsodszorra is csak azèrt kapcsolt, mert èn mondtam. Egyèbkènt is tini koràban idősebb pasik fizetgettek neki ès baràtnői tàrsasàgànak. Volt tèma a mùlt, ès hogy ne ez alapjàn ìtèljem meg, mert sokat vàltozott, de ahogy èn is tapasztaltam, kutyàbòl nem lesz szalonna. Ti mit gondoltok?
okt. 25. 09:45
1/5 anonim válasza:
Mint ahogy mondod kutyából nem lesz szalonna
okt. 25. 09:51
2/5 anonim válasza:
“ Aztàn gyors èszbekapott ès mondta, hogy nem kellene ez az autò meg a szìne sem tetszik. ”
Igen, ez olyan reakció, mint a kövér férfiaknál vagy nőknél a “nekem nem kéne vékony/kockahasú pár, mert túl kemények, nem jó hozzájuk bújni” meg hasonló bullshit szövegek, ezeknek a valós pszichológiai háttere az, hogy az emberi büszkeség, ego nem akarja elfogadni, hogy ő maga valamihez vagy valakihez kevés, ezért inkább úgy csavarja a dolgot, mintha neki tudatosan nem kéne drága autó/jó pasi/jó nő, hogy az egoja ettől felsőbbrendűnek érezze magát. Ne kelljen szembenéznie azzal, hogy valójában ő kevés. Nyilvánvaló, hogy a csajod is örülne egy drága kocsinak, ki nem, de ezek a reakció meg hogy köszönhet a pasiknak a kocsiban…veled szemben gáz és tiszteletlen.
okt. 25. 10:03
3/5 anonim válasza:
Lesz kutyából szalonna, de esetedben valószínűleg nem lett. Nincs ezzel baj, de azt Neked kell eldöntened, hogy ez az értékrend belefér-e számodra. Én férfiként is megnézem a drága kocsikat, sőt, van, hogy beszélek a tulajjal, volt, hogy vezetni is engedtek, de itt ugye szó sincs arról, hogy fel akarnám szedetni magamat velük. Mondjuk Lőrinc örökbe fogadhatna, de szerintem ezzel elkéstem. :D
okt. 25. 10:05
4/5 anonim válasza:
"Egyèbkènt is tini koràban idősebb pasik fizetgettek neki ès baràtnői tàrsasàgànak."
E infó után nem tettem volna magam vele mert nem fog megváltozni. Az ő értékrendje szerint a pénz a legfontosabb.
okt. 25. 10:12
5/5 anonim válasza:
Szóval egy kis ku.rvának vagy ideid -óráig a szórakozása...Ne legyél meglepődve, ha egyszer be is pattan valami jobb autóba, téged meg otthagy a francba. Ha a jelenlétedben sem bírja visszafogni magát, akkor csak idő kérdése, hogy mikor tud egy jobb partit beújítani nálad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!