Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha a barátnőm nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a barátnőm nem szeretni a Gyűrűk Urát? (Filmek)

Figyelt kérdés

Már másfél éve nézettem meg vele ( vagy hát együtt) az első két részt, de valahogyan nem akarja megnézni az utólsót. Valahogy elkerüli mindig.

Nálam ez egy olyan trilógia akárcsak Tednek (HIMYM) a Starwars. Tehát megnézem minden karácsonykor, amikor szomorú vagyok, boldog vagyok, csalódás ért, meg bármikor.

Aki szintén így van vele az átérzi a kérdést.

okt. 20. 18:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
V.sz.l. csak azért adott esélyt a 2. résznek, mert hátha csak az első nem jó... De nem volt jó neki a második sem és így nála bukott a helyzet. Ha nem akarsz szakítani az erőltetéssel, akkor elfogadod. Nekünk rengeteg külön kedvencünk van. Párom most TV-zik a hátam mögött, én itt ülök, és működőképes a kapcsolat.
okt. 20. 20:32
 12/26 anonim ***** válasza:

A párommal mindketten nagyon szeretjük a Tolkien munkásságát (részben emiatt is kezdtem el írni a saját történeteimet) és a filmeket, de ha nem szeretné megnézni, akkor ne erőltesd, mert ezzel csak egyre inkább eltaszítod már a gondolatától is. Senki sem szereti, amikor valamit próbálnak rádumálni, holott már kifejezte a nemtetszését.

Ajánld fel neki, hogy ő nézze meg a harmadik filmet, cserébe te is megnézel kettő olyan filmet, ami az ő számára nagyon kedves, de téged magadtól nem érdekelne. Amúgy hagyd a témát. Felesleges emiatt problémát generálni.

25/N

okt. 20. 20:43
 13/26 anonim ***** válasza:
65%

Ez sajnos ilyen. Sajnálom.

Pedig én is benne lennék egy ultimate hobbit+LOTR nap kihívásba. Extended edition. Hajnali 3-kor már mennie kell, hogy éjfélig befejezd!! 😃

Remélem azért nem.kizáró ok, hogy nem ugyanaz a kedvenc filmetek. Vagy hogy vannak azért közös dolgaitok, amik összekötnek, és nem csak a „kémia” tart össze titeket.

okt. 20. 21:02
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Én is imádom ezt a trilógiát meg a hobbitot is de nem erőltetem senkire. Megnézem egyedül.
okt. 20. 21:06
 15/26 anonim ***** válasza:

"Ez dícséretes ha te is megnézed amiket ő szeret, akkor viszont neki ezt kéne tennie. Mert így fair."

Így kell kapcsolatban élni? Hogy centire azt adom, amit kapok?

Nem tudom, ha valaki unatkozva, sóhajtozva nézné meg a kedvenc filmjeimet, azt nagyon utálnám.

okt. 20. 22:50
 16/26 he84 ***** válasza:
Inkább ne erőltesd kérdező, mert csak taszítani fogod vele idővel. Ahogy itt már mondták másik is, nézd egyedül. Eléggé fura és szomorú lenne, ha filmeken múlna a kapcsolat. A barátommal együtt én se szeretek minden olyan filmet, mint amilyet ő, mégis jól megvagyunk és vannak olyan filmek is, melyek mindkettőnknek tetszik.
okt. 21. 00:13
 17/26 anonim ***** válasza:
Borzasztó!!!! Mi lenne ha azt mondaná nem szeret veled szexelni?
okt. 21. 01:40
 18/26 anonim ***** válasza:

Ha ez neked prioritás keress olyan nőt aki szereti.

Ha nem, akkor fogadd el hogy nem mindenkit érdekel.

okt. 21. 07:15
 19/26 A kérdező kommentje:

17. Kérdező

Gyakorlatilag azt mondja ezzel, hogy nem akar szexelni. Igen.

okt. 21. 08:43
 20/26 anonim ***** válasza:
Hogy mi van? :D
okt. 21. 09:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!