Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondol az ilyen lányok anyja/apja?
Figyelt kérdés
Akinek 18 évesen 33 éves elvált csávója lesz? Ez nem szégyen kicsit a szülők szemébe, hogy az én 18 éves kislányomnak egy 33 éves férfi kell?okt. 20. 10:41
21/28 anonim válasza:
De akkor a nő se aludt három éve,és ő se birja,pedig még fiatal.47 evesen nem vénember.Legalábbis akiket én ismerek,idősebben se az az első dolguk,hogy munka után csak fetrengjenek.
22/28 anonim válasza:
Bírom h amikor feljon ez a téma mindig előmászik valahonnan pár gyökér akik meg vannak róla győződve hogy hu hát ha az ÉN szüleim úgy jöttek össze hogy az anyám gyerek volt, az apám meg középkorú, akkor az azt jelenti, hogy ezzel nincs is semmi baj!!! Hiszen én cejetem a szüleimet, ők sose csinálnának semmi josszat🥺
Hibátlan logika, az IQ csak úgy süt rólatok.
23/28 anonim válasza:
Nincs is vele semmi baj.Nem minden 18 éves van visszamaradottnak nevelve.Mindenki más,van,aki tizenevesen érettebb minden szempontból,mint sok harmincas.Igaz én már negyven éves vagyok,de 17 évesen nekem meg még jopár ismerősömnev volt 23-25 éves barátja.Mégse vergődött senki,mint mostanában.
24/28 A kérdező kommentje:
17 évesen 23 évessel összejönni nem olyan mint 18 évesen egy 33 évessel.
okt. 21. 10:45
25/28 anonim válasza:
Volt olyan osztálytarsam is,akinek 30 eces volt a barátja.A másik egy 32 évesel kavart.Egy 18 éves meg nagykorú,eltudja dönteni,hogy mit akar.Ha csak ennyi probléma van vele,nem szólok bele.Be is baszna,ha a 18 éves gyerekemmel ugy kéne banni,mint egy 13 évessel.Ha fiú,ha lány.
26/28 anonim válasza:
#21 Szerinted ki van a gyerekekkel 0-24-ben, ha papamaci nem bírja? Mindegy, engedjük ezt el, nem fogunk egyetérteni.
27/28 anonim válasza:
Akkor nem a korral can gond,hanem olyannal kellett volna gyereket csinálni,aki hajlandó is foglalkozni vele.
A ferjem 46 éves,gyereket tervezünk,hamarabb fog kiugrani az ágyból,mint én,ha sir a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!