Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondol az ilyen lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondol az ilyen lányok anyja/apja?

Figyelt kérdés
Akinek 18 évesen 33 éves elvált csávója lesz? Ez nem szégyen kicsit a szülők szemébe, hogy az én 18 éves kislányomnak egy 33 éves férfi kell?
okt. 20. 10:41
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
78%
És erről kiírsz egy kérdést...ha nem érit, közöd?
okt. 20. 11:08
 12/28 A kérdező kommentje:
#11 gondolod itt mindenki kizárólag olyan kérdést ir ki, ami személyesen érinti?😂
okt. 20. 11:12
 13/28 anonim ***** válasza:
28%
En tudok olyanrol ahol a vén fószert kioktatták szégyenbe hozták a szülők.
okt. 20. 11:12
 14/28 anonim ***** válasza:
31%

Személy szerint én nem a tini lányomat szégyellném, hiszen ő még csak tini, én pedig nem vagyok olyan retardált hogy ha kell ha nem a lányt okoljam mindenért, még akkor is, ha még félig meddig gyerek. Inkább szívből gyűlölném a 30 évest, és megtennék mindent hogy a gyerek meglássa hogy nincs az ilyenben semmi menő és felnőttes, hanem csak egy utolsó lúzer.

Ha viszont lenne egy 33 éves felnőtt fiam aki tini gyerekek után koslat, akkor kitagadnám mindenhonnan, letiltanám a számát és kiírnám a végrendeletemből.

okt. 20. 11:39
 15/28 A kérdező kommentje:
Rendkivül érdekes a gyakorizók hozzáállása ehhez. Én egyetértek veled 14-es. Szomorú egy világot élünk.
okt. 20. 11:50
 16/28 anonim ***** válasza:
64%
Tökmindegy mit mond a józan ész, ha szerelmes lesz, nem számít. Nekem is volt 13 évvel idősebb pasim 18 évesen, baromság volt. Gyermekkori barátnőm 16 évesen jött össze egy 30 évessel. Most 33, 47 évesek, 1 éves a kisebb gyerek, 3 a nagyobb, a pasi egyszerűen nem bírja a tempót. Hazaesik, kidől, nincs energiája a gyerekekkel foglalkozni, barátnőm meg így gyakorlatilag egyedül van mindenre, teljesen kiégett.
okt. 20. 12:23
 17/28 anonim válasza:
100%
Tehetni ellene nem tehetnek, mert a lány már 18 éves, szóval muszáj elfogadniuk.
okt. 20. 13:25
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Aki 47 évesen kidől munka után,az vagy lusta volt mindig,vagy valamilyen egészsegügyi baja van.

18 évesen már nem kislányom van.Ő dolga.Ha valami nem tetszene benne,az nem a kora lenne.

okt. 20. 15:20
 19/28 anonim ***** válasza:
72%

Szüleim között 12 év van (bár apukám nem elvált volt, hanem özvegy).

Anyu szintén 18 volt, apu 30.

Már lassan 40 éve lesznek együt és boldogok. Na erre varrjál gombot.

Amúgy köztem és a párom között pedig 16 év van, nem ütközik ki semmiben a korkülönbség (mondjuk mi már 37 és 53 évesek vagyunk).

okt. 20. 16:44
 20/28 anonim ***** válasza:
21%
Igen lusta, beteg vaaagy nehezebben bírja a szervezete majd 50 évesen, hogy három éve nem tudott átaludni egy éjszakát sem, mert felébred a baba írására.
okt. 20. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!