Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondol az ilyen lányok anyja/apja?
Személy szerint én nem a tini lányomat szégyellném, hiszen ő még csak tini, én pedig nem vagyok olyan retardált hogy ha kell ha nem a lányt okoljam mindenért, még akkor is, ha még félig meddig gyerek. Inkább szívből gyűlölném a 30 évest, és megtennék mindent hogy a gyerek meglássa hogy nincs az ilyenben semmi menő és felnőttes, hanem csak egy utolsó lúzer.
Ha viszont lenne egy 33 éves felnőtt fiam aki tini gyerekek után koslat, akkor kitagadnám mindenhonnan, letiltanám a számát és kiírnám a végrendeletemből.
Aki 47 évesen kidől munka után,az vagy lusta volt mindig,vagy valamilyen egészsegügyi baja van.
18 évesen már nem kislányom van.Ő dolga.Ha valami nem tetszene benne,az nem a kora lenne.
Szüleim között 12 év van (bár apukám nem elvált volt, hanem özvegy).
Anyu szintén 18 volt, apu 30.
Már lassan 40 éve lesznek együt és boldogok. Na erre varrjál gombot.
Amúgy köztem és a párom között pedig 16 év van, nem ütközik ki semmiben a korkülönbség (mondjuk mi már 37 és 53 évesek vagyunk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!