Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi anyja miért szól bele a fia életébe?
Figyelt kérdés
Mit lehet tenni ha a férfi anyja befolyásolja a fia életét, döntéseit. Vagyis hogy ő dönt helyette mindenben?okt. 2. 05:35
1/10 anonim válasza:
Ott lehet hagyni, vagy el sem kezdeni vele a kapcsolatot.
Felnőtt férfit keress!
2/10 anonim válasza:
Azért szól bele, mert ösztönlény és irracionálisan cselekszik. Sok fejfájástól kíméled meg magad, ha nem bonyolódsz bele egy olyan kapcsolatba, ahol egy harmadik félnek beleszólása van a dolgokba. Ne próbáld megváltoztatni vagy az anyját lekoptatni, mert ez csak elmérgesíti a kapcsolatot.
3/10 anonim válasza:
Mert ti nők, hajlamosak vagytok mindent jobban tudni, mint a férfiak. Csak van, aki tud uralkodni magán.
5/10 anonim válasza:
Mert neked mama pici fia kellett. Ez volt a legjobb az összes közül.
6/10 anonim válasza:
Azért szól bele, mert a fia nem áll ki magáért, nem önálló. Te nem tudsz semmit tenni, csak a párod (amennyiben ugye akar).
7/10 anonim válasza:
Eljön majd a nap, amikor te is pontosan ezt fogod csinálni a saját fiaddal (ha lesz). Most ugyan tiltakozni fogsz, hogy á nem, meg én egy troll vagyok, de a vége általában ez. A magát legdemokratikusabb, legjobb arcnak tartó anyuka is beleszól a fia életébe. A lányába is, de az pont olyan, mint ő maga, így nem fogja hagyni.
8/10 anonim válasza:
"A lányába is, de az pont olyan, mint ő maga, így nem fogja hagyni."
A francokat nem. Én nőként látom a saját csaladi és barátnői körömben, hogya felesegek anyja még jobban belefolyik a fiatalok életébe, csak ez a lanyának nem tűnik fel, mert ebbe nőtt bele. Amit az anyosától beleszólásnak, támadásnak vesz, azt az anyjától elfogadja, szimpla jó kapcsolatból eredő tanacsnak veszi.
9/10 anonim válasza:
8
Nyilván, hisz a saját anyankkal más a kapcsolatunk, mint a férjünk, feleségünk anyjával.
10/10 anonim válasza:
9-es, ez rendben van, csak arra céloztam, hogy mindig a férfiak anyjára sütik ra a beleszólast, pedig szerintem az pont a nők anyjára jellemző, csak ugye van ebben egy ilyen kettős mérce a feleség részéről, akár tudatalatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!