Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom anyja áthívott ebédelni, erre párom kitalálta, hogy vehetnénk neki virágcsokrot, amiről azt gondolta, én is beszállhatnék. Miért is kellene nekem 2-3 ezer ft-ot kiadnom az ő anyjának?
Figyelt kérdés
2023. nov. 4. 12:44
1/21 anonim válasza:
Pl hogy jó fejnek tartson a párod és az anyja is? Nem tudom, nekem ez nem lenne kérdés, hogy együtt adjuk, mondjuk egyik párom anyját sem rühelltem, mindenkinek normális anyja volt.
2/21 A kérdező kommentje:
Prioritások:
1. Saját magam
2. Párom
3. Saját családtagjaim
4. Barátok-haverok
5. Párom szülei
..
Tehát?
2023. nov. 4. 12:49
3/21 anonim válasza:
Nem kellene, sőt együtt se kellene lennetek, ha ennyire hátad közepére kívánod az egészet.
4/21 anonim válasza:
Világos, de éri bármelyiket hátrány, ha beszállsz abba a csoffadt virágba? :D Ha arról van szó, hogy 3000 ft az össz vagyonod, amit az egyik barátod jövő heti szülinapjára szántál, akkor nyilván érthető vagy. Egyéb esetben meg csak duzzogsz épp a semmire, mint egy 14 éves.
5/21 A kérdező kommentje:
Természetesen gyűlölök minden ilyen összejövetelt, csak rábólintok néha, hogy pàrom ne hisztizzen be.
2023. nov. 4. 12:56
6/21 anonim válasza:
Ha nem rendszeresen átugráltok egymáshoz, akkor illik vmit vinni, igen, ha már meghívnak. Egy kis virág/bonbon/pia, ki mit szeret(het). Felnőtt embernek ezt mondani se kéne, és független attól, hogy te szívesen mész, vagy sem. Ha elfogadod, ne állíts be üres kézzel!
7/21 anonim válasza:
Egy válóra vált álom lehet ilyen emberrel együtt lenni...
Gyűlölöd te saját magadat is,azért vagy ilyen.
9/21 anonim válasza:
"Párom anyja áthívott ebédelni"
Tehát meghívnak ebédelni, ami nem két fillér, te meg a csokrot sajnálod tőle.
Egyébként meg szerintem mutasd meg ezt a kérdést a párodnak, hogy mit szól hozzá.
Gyűlölsz minden ilyen összejövetelt, akkor minek mész?
Nem mered felvállalni, hogy a hátad közepére se kívánod őket?
Szerintem se adj ki te semennyit az ő édesanyjának, mivel nem szívesen adnád úgysem, illetve a meghívást sem kellene elfogadnod. Gondolom ő sem akar olyan emberrel együtt ebédelni, aki ilyen érzéseket táplál vele szemben.
10/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem kellene virág, pláne így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!