Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom anyja áthívott ebédelni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom anyja áthívott ebédelni, erre párom kitalálta, hogy vehetnénk neki virágcsokrot, amiről azt gondolta, én is beszállhatnék. Miért is kellene nekem 2-3 ezer ft-ot kiadnom az ő anyjának?

Figyelt kérdés
2023. nov. 4. 12:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%
Ilyen smucig/csóró embernek, hogy az anyámba van párkapcsolata???
2023. nov. 4. 14:52
 12/21 anonim ***** válasza:
51%
Én nem tudom téged hogy neveltek, de alap az, hogyha meghívnak minket vendégbe, akkor viszünk valamit. Virágot, bonbont, süteményt, italt, stb. Üres kézzel nem állítunk be. Tényleg ilyen bunkó vagy?
2023. nov. 4. 14:57
 13/21 anonim ***** válasza:
65%

Sugárzik a gyűlölet az írásodból. Mondjuk szerintem már ott baj van, hogy a rangsorolod az embereket és mondjuk egy családtagodat aki a véred a párod alá helyezed. Nem hiszem, hogy a kettőt rangsorolgatni kéne, mert nyilván az ember anyja/apja/testvére nem tudja azt nyújtani, mint a párja DE ez fordítva is igaz. Na mindegy.

De ha szereted a párod akkor az a 3000 nem kéne, hogy fájjon az anyjára. Ez nem csak az anyjáról szól, hanem a párodról, akinek nyilván fontos az anyja. Ha fáj az a 3000 ft akkor ne legyen semmilyen emberi kapcsolatod. Ha ezen élsz.

2023. nov. 4. 15:22
 14/21 anonim ***** válasza:
29%
Ki itt a férfi és ki a nō?
2023. nov. 4. 15:27
 15/21 anonim ***** válasza:
3%

Érdekes kérdés, még érdekesebb válaszok. Ennyi csoró, smucig nincstelent.

Még jó, hogy a férjemnek egyetlen egyszer sem jutott eszébe kifizettetni velem az anyjának szánt virágot. Sőt, ha együtt mentünk virágoshoz midig megkérdezte tetszik-e valamelyik, szeretném-e valamelyiket..

2023. nov. 4. 15:33
 16/21 anonim ***** válasza:
51%
15ös, ha nem lenne világos, itt a kérdező a faszi...
2023. nov. 4. 15:40
 17/21 anonim ***** válasza:
70%
Ilyen embernek minek párkapcsolat?
2023. nov. 4. 16:12
 18/21 anonim ***** válasza:
82%
Ha a párodnak nem tudsz ennyi szívességet tenni, akkor nem is a párod.
2023. nov. 4. 16:12
 19/21 anonim ***** válasza:
82%
De azért gondolom majd jòl telezabàlod magad minden lelkiismeret nélkûl… 🙈
2023. nov. 4. 16:31
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Ne menn el szulokhoz. Mondd,hogy dolgoznod kell. Viragot vegkepp felesleges venni. N
2023. nov. 4. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!