Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál a pároddal ha pénzelné az anyjáékat?
Majd ha közös kasszán lesztek, akkor lesz probléma. Valamint ha ez téged valamiben akadályozni fog. Pl ha lesz esküvőtök, de abba egy fillért sem ad majd, de a te szüleid igen, akkor az gáz.
Ettől eltekintve borzasztó idegesítő, tudom, mivel az anyuka kihasználja a saját gyerekét, a párod meg adja a pénzt nekik.. kell emiatt a párodnak nélkülöznie valamit? Pl nem tud megvenni valamit, mert pont az anyukának kellett adnia pénzt?
Amikor veszekedtek, a párod kivel szokott védekezni?
Biztosan nem fog adni az esküvőbe, annyira már ismerem sajnos.
Zavar, hogy sokkal előrébb lehetnénk az életben, ha ezek a havi 30-50 ezer ft-ok inkább a közös életünk építésére mennének el.
Tudom, hogy luxus, de pl nyaralni azért nem mentünk idén, mert az anyukája kocsijának a javítását ő finanszírozta.
Párom szerint nekünk nem kenyérre kell, úgyhogy annak segít, akinek akar, nekem nincs beleszólásom. Ezzel teljesen eszköztelenné válok….mert igaza van tulajdonképpen, ettől függetlenül rosszul érint.
Felhaborito,h a kapcsolatunkat hatrasorolja.
A kajat egyebet mindenki maganak veszi. A rezsit javitasokst meg min felezzuk.
Nyaralni elmennek nelkule.
Ha ugy erzed rugd ki.
Nálunk is volt egy időben ilyen probléma. Ott tényleg megélhetési gondok voltak anyóséknál. Nem volt pénzük megélni, mert nem nagyon akartak dolgozni. Kényelmesebb volt otthon tévézni, vagy nyomkodni a telefont. Meg inni. Mindig, mikor rákérdeztem, mi a helyzet a munkával, az volt a válasz, hogy keresik,de még nincs semmi.Úgy fél év után meguntuk, akkor már igencsak éreztük mi is a kiesett összegeket. Leültünk velük, közölzük, hogy a kövi hónapban tudunk adni, utána nem, mert 1. nem tudjuk megoldani, 2. gyereket tervezünk, nemfogjuk kivenni az ő szájából a kaját, mert nekik derogál dolgozni.
Érdekes módon, 1-2 héten belül találtak munkát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!