Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha liberális vagy, és a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha liberális vagy, és a párod is, csalódnál benne, ha kiderülne, hogy a lelke mélyén rasszista?

Figyelt kérdés

Ebben az esetben, ha ő is kilépett volna, csalódnál benne?

https://www.youtube.com/watch?v=j7XIQuicWf4

Vagy ha nem adna ki lakást romának, vagy nem venne fel roma melóst, vagy nem örülne roma szomszédnak?

okt. 12. 22:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
35%

Ha politizál, már elve lapát.

Legyen normális, gondolkodó ember, mindenféle konteótól mentes.

A szélsőségek meg mindenkét oldalról gázak.

Már egy mezei orbánozástól is a falnak megyek, itthon ez kifejlődött egy "én vagyok a f.szagyerek" jelzővé kb.

Alapvetően a károgó, elégedetlenkedő emberek zavarnak.

Borítékolhatod, aki politizál, fix, hogy párkapcsolaton belül idővel elkezdi benned is keresni a hibát.

okt. 13. 05:14
 12/15 anonim ***** válasza:
51%

Én úgy vélem, liberálisabb vagyok, mint sok magyar ember, viszont az, hogy a párod ódzkodik a romáktól, valahol nem csoda. Én ismerek rendes, jóravaló cigány embereket, de nagyon kevesen vannak, a többségük viselkedése problémás.

Az, hogy valaki liberális, nem jelenti azt, hogy minden népcsoportot szívlel.

okt. 13. 07:51
 13/15 anonim ***** válasza:
Magyarországon? Itt az lenne a furcsa, ha valaki nem lenne rasszista.
okt. 13. 17:29
 14/15 anonim ***** válasza:
14. Mert itt még él az egészséges védelmi mechanizmus. Igaz, a liberális nyugat már körberabolta a világot, most már a saját polgárait is hulyére szívathatja... A konzumidiótákon kívül még vannak normális emberek is, akik az életet nem pénzben meg anyagi jólétben mérik.
okt. 13. 17:47
 15/15 anonim ***** válasza:

Magáról az esetről - megkérdezném a páromat, MIÉRT lépett ki. Mert azért itt simán elképzelhető, hogy lehetett tudni, hogy tisztogatás lesz, vagy megvont volna bizonyos juttatásokat az új polgi, esetleg vmi személyes gondjuk vele korábbról. Ha annyi lenne a páromnak a reakciója, hogy "há' én nem akarok egy mocskos cigány alatt dolgozni", akkor szakítanék. Ha meg tudná magyarázni érthető indokokkal, akkor nem.

Ha elvonatkoztatunk ettől az esettől, akkor nem lenne gondom azzal, ha óvatoskodik bizonyos etnikumú emberekkel szemben. Az "ember színe fehér, és az összes kisebbségit meg kellene öletni" típusú emberrel nem tudok mit kezdeni, de sajnos tény, hogy létezik cigánybűnözés pl.

okt. 14. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!