Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a megfelelő lépés? Szakítás?
Párommal 3 éve leszünk lassan együtt. Sajnos vannak dolgok, amikben eléggé különbözünk, olyen például a szexualitás is, viszont szerintem ennek a része nagyban befolyásolja a mindennapokat is. Szeretem megélni hogy nő vagyok, és szeretném ha domináns férfi lenne. Nem azt mondom hogy egy BDSM kapcsolatra vágyom, de hogy egy normalis szinten domináns legyen velem és férfi. Próbáltam a napokban is erre rávezetni, de nem nagyon sikerült. A szexben meg végképp. Igazából indokokat keres. Miért nincs másik póz (nem bír engem el, de nem vagyok nagy darab), nem akar irányítani. Én nem tudok kiteljesedni mellette. Amikor azt kérem hogy had kényeztessem úgy orálisan hogy áll, neki az is nehezére esik, inkább fekszik.
Megisnertem valakit.. nem csaltam meg a párom. Viszont tegnap találkoztam vele. Igazából kávéztunk, beszélgettünk, leültünk és cirógatta a kezem. Nem tudom.. rossz vagyok? 4 órán keresztül beszélgettünk, megállás nélkül, annyi téma volt..
Éreztem hogy teljesen mindenben egy hullámhosszon vagyunk.
Párommal meg egyre kevesebb a közös téma is, de a szex számomra nem kielégítő. Próbáltam mindenhogy változtatni magamon is, mindig új haj, smink, új ruha. De nem érzem hogy ő szeretett volna ezen változtatni. A szex mennyisége is kevés volt nekem, én sokkal többre vágytam és megszerettem volna élni önmagam de nem sikerült.
Természetesen soha nem csaltam meg
Viszont a napokban indulnánk külföldre, de nem tudom hogy mit kellene tennem, lehet le kellene mondanom az utazást is és szakítani? (Nem nzaralas, családi dolgok, ezt én fizetem és szervezem.)
Őszintén, mit tegyek? Nagyon rosszul érzem magam és bizonytalan vagyok. Sosem voltam olyan hogy eldobjak egy kapcsolatot, évekig küzdöttem. Az előzőért is, azelőtt is.
Én 25/N, ő 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!