Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a megfelelő lépés? (23/F)
Nehéz a helyzet...jan.-ban voltam a barátnőmmel pont 4 éves, és már eléggé szinte barátinak tekintem a kapcsolatunkat, érzelem, testiség szinte semmi, szeretem, mint embert, de sok negatív dolog van, ami ide vezetett... nem tudom átgondolni a helyzetet, megpróbálom végigfuttatni, hogy pozitívumok, negatívumok, de nem tudok dűlőre jutni a dologgal... Másrészt a szüleivel, és a testvéreivel is elég jóban vagyok, és nagyon sajnálnám, hogy ha megváltozna a helyzet velük...
Van erre valami jó megoldás?
Tudom, hogy el kellene dönteni, hogy akarok-e javítani a dolgon, de bennem vannak a dolgok, és magam sem tudom, hogy akarom-e folytatni...
23 éves vagy, ezmég nem az a kor, amikor az ember beletörődik abba h a szerelem már elmúlt. előbbutóbb úgyis mindenkivel ez történik, nade azért nemár 23 évesen.
ha egyikőtök részéről sincsen már szerelem, se testiség, elúőbbutóbb úgyis szakítás lesz a vége, kérdés h te szakítasz e most, vagy jóval később ő veled
ha már ennyire bizonytalan vagy beszéld meg ezt a pároddal
és szerintem jobb lenne külön mindkettőtöknek
upsz, elnéztem, bocsi XD
".jan.-ban voltam a barátnőmmel pont 4 éves," ezt úgy értettem valamiért hogy a barátnőd 4 éves bocs :D
Beszéld meg a barátnőddel hogy milegyen...
Így nincs sok értelme tovább csinálnotok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!