Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennél féltékeny egy háztartási eszközre?
Szia!
A kérdésemet ez a kérdés ihlette: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamas..
Ha a jövőben lennénk, és a párodnak lenne egy ilyen háztartási eszköze, főzni, takarítani, segíteni a munkáját/hobbiját, akkor ez zavarna és szóvá tennéd neki? (
TUDOM! Te jobb nő vagy. És nyilván ha pasi vagy, akkor képzelj a csajod lakásába egy hasonló kaliberű "pasi" burkolatost!
Köszönöm a válaszokat!
#4 mert azokon nem látok bohócokat és én vidám természetű vagyok és szeretek jól szórakozni :D
De jó, akkor komolyan veszem a kérdést. Iszonyú féltékeny a férjem a gyerek batman meg superman figuráira, nagyon fél hogy egyszer rájuk izgulok :o
Egy háztartási robot praktikus és olcsó, nem a külső design a legfontosabb. Aki ilyet vesz, annak fontos szempont a design, tehát szexbabát akar, extra funkciókkal.
Egyébként nem lennék féltékeny. Az extra funkciók sem zavarnának. Legalább egy újabb kellemetlen terhet levenne a vállamról, én meg többet alhatok. Ha tud lábat meg hátat masszírozni, még néha kölcsön is kérem.
Mondjuk egy háztartási roboton nagyon előnyös lenne a jókora nagy műköröm, de ez most részletkérdés...
Értem én, hogy sci-fi, meg hogy mindent divatos lett túlszexualizálni, de egész biztos lennék benne, hogy egy háztartási segítőnek szánt robot ennél szolídabb külsőben is kapható lenne.
Az meg rég rossz, ha valaki egy gépet tekint társának, persze, azért az sem mindegy, hogy mennyire "intelligens" az a gép. Mondjuk szerintem a közeljövőben nem reális, hogy legyenek valóban gondolkodó, érző robotok, amiknek az intelligenciája (?) nem reked meg a ChatGPT szintjén, de ha léteznének, akkor azért tényleg elgondolkodtató lenne, hogy lehet-e rájuk társként, érző lényként tekinteni? (A Zoe című filmet javaslom megtekintésre, hasonló témát boncolgat.)
De a realitásnál maradva: egy algoritmusvezérelt robotra nem érdemes féltékenynek lenni, ha amúgy jó a kapcsolatunk. (Ha meg nem jó, akkor nem a robot a probléma..)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!