Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltal mar ugy ferfikent h rosszkor ismerkedtel meg egy novel?
Marmint olyan ertelembe rosszkor h rengeteg munkad volt csaladi dolgok stb. Es nem tudtal ra megfelelo mennyisegu idot szakitani. Hiaba is erdekelt nagyon. Ezert egy idore elemgedted?
Felkerested ujra? Lett folytatas?
Egyik alkalommal intenzívre kerültem és majdnem meghaltam ... (szív dolog)
Másik alkalommal egy régi barátom halálhíre jutott el hozzám.
Volt még pár hasonló szituáció. Kb mindnél volt, hogy épp ismerkedtem valakivel.
Egyiket se kerestem fel utána. Az az érzésem lett utólag, hogyha ilyen időszakomban felém se büfögött a másik, akkor ne hogy már én szaladjak, ok hogy én vagyok a férfi, de egy "szia hogy vagy"-ba le ne törjön a körme amikor épp a halálból jöttem vissza vagy épp gyászolok. Hogy még a legmélyebb időszakomban is én legyek a legenergikusabb aki mindig 100%-ot tol és invesztál ... áh.
5-ös, ne ringasd magad álomvilágban. Nem lehet mindenkivel mindent megbeszélni.
Tapasztalat.
Volt aki még humorizált is a halálhírre ... "de maradjak férfi és ne engedjem el" ... please
Ha normálisan elmondja az ember, a nők többsége akkor sem képes "támogatni és kivárni" ismerkedési(!) fázisban.
nem vagyunk egyformák. Én ilyen vagyok. Ezer évente fog meg valaki igazán és én arra képes lennék várni.
Arról már én nem tehetek, hogy mások milyenek és ki milyen ember után akar, vagy nem akar futni...
De ha az esélyét sem adjuk meg a dolognak, akkor nem derül ki, mi lehetett volna. És azt továbbra is állítom, ha egy férfi igazán akarna egy nőt, akkor legalább megpróbálja, nem elengedi szó nélkül. Akkor nem is kellett igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!